Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #51

Marjan wist weer een leuke kaart uit te zoeken voor de 51 challenge op het liftblog. Dit mooie exemplaar is van de Franse Yolande. Kijk maar eens op haar blog voor meer inspiratie. Ik vind de vlakjes zo leuk verdeeld over de kaart en die spetters geven een heel leuk effect.


Ik heb papier gekozen dat ik onlangs van Cornelie kreeg. Volgens mij is het van Teresa Collins en zat het bij een tijdschrift. Het is heel dun papier, maar de warme kleuren vind ik super. Wel heb ik gecombineerd met wit om het nog een beetje een frisse kaart te laten worden. Mijn verfspetters komen van een stempelset van Eline en de bloemen zijn van Joy! Ik tekende zelf het lijntje langs de kant en deed hetzelfde op de vier vlakjes. Lekker met de losse hand voor een speels resultaat. Het kader heb ik gemaakt met twee nestabillities. Mijn bloemen waren eigenlijk een beetje te groot in verhouding, maar ik vind het zo ook wel wat hebben. Door de parels zijn het echte eyecathers.


Deze challenge van het liftblog wordt gesponsord door Bij oma Dee. Op het liftblog vind je de prijs die Miranda beschikbaar stelt en natuurlijk ook de mooie uitwerkingen van Marjan en Cornelie. Dus vooral even doorklikken. En meedoen natuurlijk! Daarvoor heb je nog tot en met zaterdag 12 oktober 12.00 uur de tijd. Succes! Ik kijk uit naar jullie kaarten.

Reacties

 1. De papiertjes heb je weer mooi gecombineerd, dat ziet er mooi uit! Je bloemen wat groter vind ik niets mis mee. Leuke kaart met een warme uitstraling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je kaart super, helemaal Nadine en toch de liftkaart erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Já, leuk hoor! Gaaf gelift. De grote bloemen vind ik wel stoer op je kaart.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie hebben weer wat leuks uitgezocht, zeg! Eens wat anders dan anders. Ik heb het momenteel erg druk, maar hoop toch tijd te vinden om hier mijn eigen draai aan te geven. Jouw versie is geweldig. Toch ook weer heel anders dan we van je gewend zijn. Ik vind hem erg gaaf!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De bloemen zijn inderdaad niet storend qua grootte, heel leuk en vrolijk is je kaart geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk!! Wij gaan deze keer wel proberen om op tijd te zijn met ons kaartje (het andere kaartje ligt nog steeds klaar om op ons blog te zetten..OEPS!).

  Liefs, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een mooie lift en een prachtige kleurencombinatie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Nadine,
  ze zijn allebei erg leuk! De originele en jouw lift! De jouwe is warmer van kleur...heel mooi!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie bloemen heb je op de kaart verwerkt! Gave lift hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een zonnige en kleurrijke uitwerking van de liftkaart!! Mooie liftkaart trouwens.

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!