Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #52 Iets anders

Goedemorgen! Hebben jullie zin in een nieuwe liftkaart? Dan moet je nog even twee weekjes wachten haha deze week staat namelijk weer een 'Iets anders' challenge op het liftblog. Door mij bedacht dit keer:

Something OLD
Something NEW
Something PINK
Something BLUE

Tja, het is alweer ruim 5 maanden gelden dat ik in het huwelijksbootje stapte, maar zo af en toe heel regelmatig denk ik er nog aan terug en haal ik inspiratie uit mijn foto's ;)

Ik maakte daar deze kaart voor:

Het is bij deze uitdaging natuurlijk wel de bedoeling dat je aangeeft welke old, new, pink en blue spulletjes je hebt gebruikt.Al zal dat voor een deel wel zichtbaar zijn natuurlijk. Voor mijn kaart ging ik uit van mijn NIEUWE Sizzix achtergrond stans. Zo mooi! Aan de onderkant heb ik een randje geembost met een van mijn OUDSTE embossing folders, een stipje. Zoals jullie zien heb ik gekozen voor BLAUWE papiertjes en een wat ROZE details.

Nu is de beurt aan jullie! Hopelijk geeft het genoeg inspiratie voor een leuk kaartje. En mocht je nog meer voorbeelden willen zien, kijk dan even op het liftblog. Je vindt daar ook de prijs die je kunt winnen en de uiterlijke inzenddatum. Veel plezier!

Reacties

 1. Jullie komen allebei niet voor in mijn leeslijst en ook mijn kaart moest ik opnieuw publiceren, Blogger doet weer raar!

  Hee, jij ook een Sizzix stans als nieuw element, grappig! Hij is mooi! Prachtige kaart, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een leuke challenge. Daar kun je alle kanten mee op! Leuk dat je bruiloft je zo inspireert. Je kaart is weer erg leuk!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuk kaartje heb je gemaakt. Vind die achtergrond ook erg mooi. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel apart en heel mooi kaartje Nadine.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha grappig hoe jij de verschillende elementen hebt geinterpreteerd, heel anders weer als bij de kaart van Cornelie. Knap gedaan hoor.

  Groetjes,
  Miranda X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jou kaartje is mijn favoriet! ga ook meedoen, want de uitdaging spreekt mij erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ...owh gefeliciteerd nog met je huwelijk! en wat gaat de tijd snel! Deze kaart is prachtig en de kleurencombinatie erg mooi!
  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Nadine,
  deze is weer leuk!! Mooi ook.
  Ik ga natuurlijk weer mee proberen te doen.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!