Doorgaan naar hoofdcontent

Oktober: borstkanker maand --> Pink Ribbon

Vorig jaar heb ik in oktober 3 kaarten gemaakt rond het thema Pink Ribbon. Weten jullie dat nog? De drie kaarten die ik toen heb gemaakt wilde ik verkopen en het volledige bedrag zou ik overmaken aan de stichting Pink Ribbon. Ik heb ze uiteindelijk niet in diezelfde maand verkocht, maar wel later in het jaar en heb destijds het geld ook overgemaakt naar de stichting.

Begin van deze maand ontving ik tot mijn verbazing een e-mail van een man. Hij had mijn blog gevonden op internet toen hij aan het zoeken was naar een passende kaart voor een kennis die net een borst had moeten laten afzetten. Hij vond mijn kaarten geweldig en wilde er graag een kopen, omdat hij daarmee ook nog eens een goed doel zou steunen. Hoe lief is dat? Zoiets maakt mijn dag goed!

Nu had ik mijn vorige kaarten al verkocht, maar in dit geval maak ik met alle liefde natuurlijk een nieuw exemplaar. En na een korte mailwisseling ben ik direct aan de slag gegaan. Ik heb een van de drie kaarten gelift, op zijn verzoek. Helaas had ik niet meer hetzelfde papier, dus ik moest een beetje improviseren. Maar volgens mij is dat wel gelukt. Mijn klant was er in ieder geval zeer content mee. Bijzonder toch hoe internet dit teweeg brengt?Reacties

 1. Wat heb je dat gaaf gedaan!! Mooi en bijzonder verhaal idd! Echt prachtig!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk. Je hebt er een prachtige kaart voor gemaakt, Nadine, heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat weet ik nog! Wat een leuk en bijzonder verzoek. Geweldig dat je deze man en de ontvanger blij kunt maken (het staat gek, maar je snapt wat ik bedoel) met een mooie kaart voor deze bijzondere gelegenheid. Ik vind dr kaart ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel bijzonder verhaal en ook een bijzondere kaart. heel mooi gedaan. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een bijzonder verhaal. Je kaart is heel mooi. Kan me voorstellen dat de ontvanger er ook heel blij mee is. Groetjes mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig verhaal en wat een mooie kaart!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal super toch
  En je kaart geweldig
  Liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi verhaal achter een prachtige kaart, daar wordt de ontvanger zeker door gesterkt in de strijd tegen borstkanker, ik weet nog dat je ze geplaatst hebt. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldig verhaal. Gaaf dat je op zo'n manier iets voor een ander kan betekenen, kan me voorstellen dat je daar een goed gevoel van hebt gekregen. En je kaart is prachtig!

  Liefs,
  Miranda X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. een prachtige kaart heel mooi gedaan Nadine.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige kaart Nadine en hoe wonderlijk dat dit via internet zijn weg naar je heeft gevonden

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooi verhaal. Deze kaart is erg mooi en past erg goed bij pink ribbon.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super tof kaartje! En waar zijn we tegenwoordig zonder het Wereld Wijde Web?

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!