Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #54

Aan Marjan de taak om deze keer een nieuwe kaart uit te zoeken voor de liftchallenge. En wat een mooitje is er uit de bus komen rollen! Deze kaart is van Lynn Put, haar blog heet The Queen Scene.Haar stijl spreekt mij natuurlijk wel aan, al die laagjes, dat doe ik ook vaak! Toch wilde ik er wel even een andere draai aan geven. En daarom koos ik voor mijn MME papiertjes uit het leuke blokje Chalk Studio. Voor de achtergrond koos ik een neutrale embossingfolder. Ik moet die dingen echt vaker pakken, want ik vind het resultaat altijd zo leuk!


Daarbovenop een strookje papier met grappigefototoestelletjes. Ik heb een aantal hoekjes van de kaart afgerond, om de uitstraling wat zachter te maken. De tekst knipte ik uit een van de vellen papier uit het blokje, net als het fototoestelletje. In plaats van de swirls heb ik een paar banners uitgeknipt en speels opgeplakt. Geen exacte lift dit keer van mij, vond ik ook wel weer eens leuk. 

De andere dames hebben de kaart wel iets letterlijker genomen dan ik, hun prachtige kaarten vind je op het liftblog. Creafine sponsort een gave prijs. Je hebt tot en met zaterdag 23 november 12.00 uur de tijd om hier iets leuks van te maken. Be creative & have fun!

Reacties

 1. Je kaart is mooi in de kleuren van chalk!

  ... maar even een vraag, is deze blogpost niet iets te vroeg? ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig leuk gelift. Marjan heeft weer een leuke liftable uitgekozen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk dat jij er zo je eigen draai aan geeft! Heel mooi is dit papier en zoals jij het hebt gecombineerd tot een toch ook echte Nadine kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Challenge 54 alweer, echt een succes jullie lift-feestje! :)
  Deze kaart is ook weer helemaal mooi!
  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave uitwerking van de mooie liftkaart. Mooi de afgeronde hoeken!!

  groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeer gave lift! Ook jij loopt over van de inspiratie heb ik het idee. Heerlijk om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!