Series on Saturday #2 - Fancy Pants / Park Bench


Aan de reacties van vorige week te horen, mag ik nog wel eens een serie plaatsen. Dankjulliewel! Vandaag een drieluik, ook een soort serie haha. Dit papier is van Fancy Pants - Park Bench. Ik denk dat het me aanspreekt doordat er zwart in zit :). Hierdoor kun je je kaarten net iets meer krachtig maken (vind ik dan he?). Zeker in combinatie met mijn beinkte randjes ...


Voor de eerste kaart heb ik eens een heel andere opzet gebruik. Mijn uitgangspunt was de driehoek die ik met een hartjes mal heb geembost. Daar straalt de liefde toch vanaf? Ook het hart heb ik door een embossingmal gehaald. Het leuke bankje en de tekst komen uit het papierblokje. Verder nog wat papiertjes en hartjes toegevoegd en klaar! 


Voor deze kaart heb ik heel wat keren de cuttlebug moeten draaien, maar dat vind ik helemaal niet erg. Het resultaat van al deze laagjes op elkaar vind ik namelijk verrassend leuk. En het is zo simpel! Je ziet nu heel veel van de leuke papiertjes gecombineerd. Met een bloem als finishing touch!


En ja, die restjes die je dan overhoudt na al dat draaien, die kun je dan natuurlijk weer heel leuk op elkaar plakken voor het omgekeerde effect. Op de achtergrond heb ik als extra detail nog een soort swirl gestempeld met zwart. En ook op de voorkant een stempeltje met een paar pareltjes toegevoegd. Lintje aan de zijkant (kleurt in het echt beter, geloof me!) en klaar is nummer drie!

Ik vind het altijd grappig als ik weer de vraag krijg: hoe doe je dat toch? Nou ik hoop dat jullie door dit verhaal weer iets wijzer zijn geworden. Het is dus meer toeval dat dingen ontstaan, dan dat ik het echt bedenk. Ik raap gewoon op wat ik van een eerdere kaart nog over heb en daar creëer ik weer iets nieuws van. Gewoon lekker doen, is mijn motto!

Zometeen komen Marjan en Cornelie mijn kant op, gezellig!

Tot volgende week!

Reacties

  1. Top, Nadine, een prachtige drieluik!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuke kaartjes, bedankt voor de inspiratie.
    Groetjes, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat proces van verzamelen en schuiven tot er iets moois ontstaat. Je hebt weer een mooie serie gemaakt. Super leuk met het doorkijkje en de stempels aan de binnenkant van de kaart. Ik zag zojuist een nieuwe collectie van Authentique die jou vast ook wel bevalt: http://blog.authentiquepaper.com/2013/11/announcing-smitten-by-authentique-paper.html Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hartstikke leuk weer dit drieluik. Ik heb dit blokje ook en ik zie inderdaad weer nieuwe mogelijkheden. Liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg mooie serie weer Nadine, en wat een leuk effect al die vormpjes in elkaar!

    Heel veel plezier vandaag :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schitterend Nadine een prachtige serie hoor en mooi die zwarte randjes hou ik ook wel van geeft het inderdaad net even iets extra's.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Series, daar ben jij werkelijk een kei in! Grappig, het papier heb ik ook, maar ik probeer juist het zwart weer zachter te laten overkomen (-; Leuk vind ik de laagjes van de tweede kaart.

    Ik wens jullie een gezellige dag toe! Veel plezier met zijn drieën!
    Zie je volgende week,
    groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  8. heel erg leuke en mooie resultaten ! top
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. heey nadine,

    een prachtige serie is het geworden!!!

    groetjes femke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie serie zeg, ik vindt dat zwart er ook heel mooi bij, geeft het net wat extra pit, de tweede is denk ik mijn favoriet, erg knap hoe je dat hebt gemaakt, veel plezier straks, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze serie is ook erg goed gelukt, als je het mij vraagt. Het 2e kaartje vind ik echt een top idee.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. mooi papier is dit, je verwerking is weer top.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ohhh, wat zijn ze weer mooi!! Die met dat hart, daar ben ik echt weg van!! Ge-wel-dig!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. De eerste kaart is ook mijn favoriet. Helemaal goed. heerlijke kaarten weer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. je hebt weer mooi, prachtige en schitterende kaarten gemaakt Nadine.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts