Doorgaan naar hoofdcontent

Series on Saturday #5 - October Afternoon (Woodland Park)Omdat de series wel bij jullie in de smaak bleken te vallen, ga ik daar gewoon nog een maandje mee door. Voorlopig heb ik nog wel genoeg om te laten zien. Deze week een oud papiertje. Namelijk Woodlands Park van October Afternoon. Een heel verrassend blok, waarvan in de helft van Cornelie heb gekregen. Eigenlijk zitten er vier verschillenden 'lijnen' in en deze combinatie gebruikte ik al eerder in dit babykaartje. Maar ja, restjes zijn er om op te maken, dus tadaaaaa....

Ik vind het altijd leuk om figuurtjes uit papier te knippen.
Dat kon met dit papier heel goed.

Dit is een strakke variant, combineert goed met kraft.

Deze vind ik zelf niet zo geslaagd.
Die lucht kon beter bovenaan ;)

En nog een babykaartje! Waarschijnlijk is dit de laatste.
Dat kun je zien aan het embossing. Blijkbaar was er geen papier uit het blok meer over hihi

Ik vind het heerlijk om eens in de zoveel tijd weer een oude lijn uit de kast te pakken en dat te combineren met nieuwe stansen en materialen. Daar krijg je vaak weer verrassend leuke kaartjes en projectjes van. Gebruiken jullie nog vaak oude lijnen papier, of werk je liever met het nieuwste van het nieuwste?

Reacties

 1. Alweer een super mooie serie, Nadine.
  Hier gaan de papiertjes over het algemeen helemaal op. En het liefst voor ik allerlei nieuws bestel :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik trek ook nog graag oude lijnen uit de kast hoor, heerlijk om af te wisselen met het werken na nieuwere lijnen. Wat een fijn idee dat we de komende weken ook nog van nieuwe series kunnen genieten, ik vind ook deze weer super leuk. Je eerste is mijn favoriet, maar ik vind ze allemaal geslaagd. Ja, ook de kaart met de wolkjes, al had je de papiertjes graag omgedraaid... zo is het ook goed! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van nieuwe lijnen krijg ik vaak wel meteen inspiratie, maar ik vind het ook erg leuk om eens oudjes uit de kast te halen en daar weer eens flink mee aan de slag te gaan. Zo had ik laatst papier, al lang liggen nog niets mee gedaan, en in een keer had ik het, en heb ik er meteen vier mee gemaakt. Maar jouw series zijn ook weer erg mooi geworden Nadine. fijn weekend, groetjes, INGRID.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die konijntjes zijn lief!! Perfect voor babykaartjes, leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtig papier. wat mooie kleuren, vooral die pauwenveren...mooie kaarten heb je ermee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke papierlijn is dit zeg! Die konijntjes, hoe schattig! Je hebt weer te gekke kaarten gemaakt. Ik moet zeggen dat ik bij het kopen van papier niet kijk of de lijn oud of nieuw is. Ik koop gewoon wat ik mooi vind. Vaak ga je toch met die nieuwe papiertjes aan de slag en belanden de oudere blokjes in de kast. Heel af en toe vis ik er weer eentje uit en ga ik daar mee aan de slag. Soms wil ik oude lijnen nogmaals aanschaffen en zijn ze niet meer te koop.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaartjes! Die konijntjes zijn zo schattig! De kaart met de wolken is trouwens precies goed zo!
  Ik moet bekennen dat het met papier net zo is als met kleding: het nieuwste gebruik ik toch vaker en het oude beland in de rek... Helaas. Maar soms zoek ik een bepaald blokje wel terug op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oud nieuw, het maakt mij niet zoveel oud. Als ik het maar mooi vind of bij iemand vind passen, noem maar op. Ook combineer ik diverse lijnen door elkaar. Ook dat werkt verassend. Maar op? Huh?
  Jij bent daar een kei in. Knap!
  Je kaartjes zijn weer om te smullen.
  De lucht stoor ik me trouwens niet aan. Allemaal te gekke kaartjes!!
  Doegie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi gecombineerd die diverse spullen,het zijn erg gave kaartjes! Lief die twee konijntjes! Die lucht onderdaan vind ik leuk, zo is de verdeling prima! En ik heb hier nog heel wat papiertjes liggen van oude lijnen, die gebruik ik regelmatig. Het nieuwst van het nieuwste hoeft van mij helemaal niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is je weer gelukt! Een hele serie op zaterdag en wat zijn die konijntjes leuk.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. FABulous & adorable creations. Hugs Bev x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ha Nadine,
  bedankt nog voor de felicitaties...en misschien weet je wel dat ik alleen maar oude lijnen heb...nog 1 maand en dan mag ik weer papier kopen van mijzelf. Op mijn verjaardag kreeg ik 4 scrapvellen van een vriendin, mar of dat en nieuwe lijn is. Zij heeft er zelf geen verstand van en had het niet gevraagd in de hobbywinkel..
  Ik vind je kartjes stuk voor stuk super. En inderdaad, misschien had de lucht bovenaan gemoeten, maar ik vind het niet storend.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg geslaagd! Zelfs de lucht onderaan vind ik leuk, mooie papiertjes ook!
  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!