Doorgaan naar hoofdcontent

Waar is dat feestje?

Bij oma Dee is dat feestje! Want deze maand bestaat die leuke en gezellige winkel van Miranda alweer 2 jaar! En dat moet gevierd worden, vinden jullie niet? Daarom is op 16 november een leuke feestdag gepland in de winkel met een aantal make&takejes door Miranda en alle DT-leden. Zorg dat je erbij bent! Ik zou het leuk vinden om jullie daar te ontmoeten.

Maar alle feestvreugde is natuurlijk niet compleet zonder een leuke schetsuitdaging op het Bij oma Dee-blog en een bijpassende kaart door het DT. Sandra maakte deze leuke schets:


Het is de bedoeling dat je een kaart maakt op basis van deze schets maar ook in het thema van deze maand; FEEST. Hoe je dat invult, bepaal je lekker helemaal zelf. Ik geef alvast een voorzetje:Een feestelijke kaart met een basis van Card Shoppe Marshmallow met daarop een matje in de nieuwe kleur Citrus Slice (zalmkleurig). Daarop nóg een matje uit het papierblokje Family traditions van Webster's Pages. Daaruit komen ook de twee balken dessinpapier. Uit Card Shoppe heb ik met mijn MFT alfabet het woord 'Feestje' gesneden. Een tagje eraan (geknipt uit het papierblokje) vastgebonden met Hemp Cord. De woordjes heb ik gevormd met alfabetstickertjes uit de voorraad, net als het vraagteken. Het feest-stempeltje heb ik toegevoegd in plaats van een ster. Gestempeld op Citrus Slice.

Jullie kunnen de hele maand meedoen. En voor nog meer informatie, de prijZEN die er te winnen vallen en nog meer inspirerende kaarten verwijs ik jullie naar het blog van Bij oma Dee. Kijken is zeker de moeite waard!

Reacties

 1. Leeuuuk! Dat soort kaartjes wil ik dus ook maken met het alfabet - nog heel even geduld en ik heb hem ook! Veel plezier met alle feestelijkheden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig! Hele leuke schets en ook een super gave kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! Helemaal te gek jouw uitwerking van deze skets :) ook wij gaan zeker meedoen!

  Liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 4. FEEST op je blog Nadine!
  Leuk dat je de schets hebt gedraaid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf! Jouw inspiratie kaart is een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super gave uitwerking van de sketch.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg stoer is ie! Leuke tekst ook! Weer een toppertje hoor!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ontzettend gaaf gedaan zo met de negatief van letters, wat een leuk effect! Super feestelijk kaartje Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Stoer, feestelijk kaartje Nadine!! Heel gaaf zo de letters!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jouw uitwerking van de schets is ook al zo super gaaf! Mooi zijn ze, die grote letters.
  Fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zag je kaart al voorbij komen op pinterest! Heel gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!