Doorgaan naar hoofdcontent

Zie ik je morgen?Morgen is het feest, want dan bestaat Bij oma Dee 2 jaar. Ik ben de hele dag in de winkel aanwezig met Miranda, Inge, Cornelie en Sandra om jullie te ontmoeten. We hebben allemaal een leuk Make&Takeje voorbereid tegen een kleine vergoeding (3 euro). Die vergoeding gaat volledig naar het goede doel:

"De opbrengst gaat naar het RSG in Enkhuizen (de school van de zoon van Miranda, Rick), waar binnenkort een goede doelendag wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor de inrichting van een kinderoncologieafdeling in het Westfries Gasthuis in Hoorn. Een prachtig initiatief, waaraan Bij Oma Dee graag haar steentje wil bijdragen."

Daarnaast kun je natuurlijk lekker shoppen (o.a. MFT en vele andere leuke merken) en profiteer je van leuke kortingen op heel veel artikelen.

Wij hopen tot morgen!

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!