Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #56

Liftchallenge 56 alweer. De laatste van dit bijzondere jaar! Cornelie mocht kiezen en ze koos voor deze kaart van Debby. Wat een mooitje!


Daar moest ik dan natuurlijk mijn eigen draai aan geven, altijd weer even een puzzel. Maar ook nu is het gelukt, hoor. Ik wilde juist niet voor kraft gaan, dat lag me te voor de hand. Dus koos ik voor een gekleurde bassis met daarop dessinpapier met kerstklokjes. Ik maakte een krans van wit en aqua en daarop stempelde ik sneeuwsterretjes in de rondte. Ik vond het wel leuk om iets onderaan de krans te hangen in plaats van erboven. De bladstansen zijn van MFT (Poinsettia), daarop een beetje bling en eraan een strikje met kerstbelletjes. Onderaan nog een lieve tekst en klaar! 


Doen jullie weer lekker mee aan de liftchallenge? Je hebt tot en met 21 december 12.00 uur de tijd. Dus helemaal op tijd voor een last minute kerstkaart dachten we zo. Of maak er een leuke verjaardagskaart van! Enjoy!

Reacties

 1. Leuk om het met dessinpapier te doen. Ook mooi! De bladeren lenen zich goed voor de corsage. Heel mooi gedaan, ook de kleuren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige kaart, Nadine, heel mooi uitwerking van de liftkaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het dessinpapier spreekt me niet zo aan maar de uitwerking wel, mijn eerste gedachte was: héé een vlinder op de krans, leuk
  Maar ja ik heb nog maar net mijn eerste bakje koffie op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad een heel eigen draai en dat is juist zo leuk! Heel gaaf, Nadine, de krans is prachtig met de hulst en de schattige kleine belletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke kaart zeg! Leuk ook met die belletjes zeg. Liefs sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is ie mooi van kleur, jouw liftkaart. De kerstklokjes zijn echt helemaal leuk.
  Fijne avond, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele leuke en originele lift Nadine! Mooi gedaan..
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alweer zo prachtig gelift Nadine! Je bent er echt een ster in :)

  Lieve groetjes van ons 2'tjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schitterend hoe je dit gemaakt hebt !
  Hele fijne gezellige dagen nog gewenst,
  lekker genieten en knutselen.
  Een prachtig, geweldig en goed uiteinde
  en de allerbeste wensen voor 2014 ☺

  Veel liefsss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!