Liftchallenge #58


Vandaag start de 58e liftchallenge! Ik mocht de kaart uitzoeken en koos voor een strakke kaart. Leuke aan deze kaart van Connie MacFarlane zijn die schuine strepen, vond ik erg inspirerend. 


En dus ging ik er lekker mee aan de slag op een vierkante kaart. Heb ook mijn embossingmallen maar eens tevoorschijn getoverd. Wat gebruik ik die toch weinig en wat blijft het effect leuk! Ook vellum embossen is leuk. Ik heb de stroken gemaakt met washitape. Tip: plak tape niet over embossingvellen heen. Het bobbelt namelijk een beetje. Is op de kaart niet heel duidelijk te zien, maar geloof me, zonder bobbels is het mooier :)


De tapejes komen trouwens bij Wibra vandaan en gooide ik in mijn mandje vanwege de stipjes en de muzieknootjes. En acht die paris-variant past er ook bij :). Ik heb er alleen niet zoveel mee. Op een cirkel plakte ik cijfers die ik met mijn MFT die namics heb gesneden. Mooi groot! Van cijfers heb je nooit genoeg, vind ik. Strikje erbij en enamel dots voor de finishing touch.

Doen jullie lekker mee? Je hebt nog tot en met zaterdag 1 februari 12.00 uur de tijd. Op het liftblog vind je nog meer inspirerende voorbeelden van het team. Kijken dus!

Reacties

  1. Mooi Nadine, vind hem heel stijlvol. Prachtige kleurencombinatie en ik vind het tapeje van Paris juist erg leuk.

    Doegie,
    Miranda X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi gedaan Nadine, erg leuke combinatie van materiaal en technieken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf, Nadine, mooie stoere kaart geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Supermooie kaart, door de kleuren die zo mooi romig zijn ook chique! Wat zijn die enameldots leuk, ga ik mijn ogen eens voor open houden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk, leuk, leuk! Geweldig gaaf gelift.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie sjieke lift. Tof gedaan ook met t vellum!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig deze gelifte kaart, ik vind jouw variant toch wel mooier. Mooie kleuren, lekker stoer met die grote cijfers...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kaart heb je uitgezocht en je uitwerking is ook heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi en stijlvol gelift. Leuk de verschillende tape enameldots.

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een stijlvolle kaart,mooie kleuren knap gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts