Doorgaan naar hoofdcontent

29 maart Themaworkshop Vrolijke verjaardag!

Change of plan! De babykaarten waren misschien iets te specifiek voor een workshop. Daarom hebben Miranda en ik besloten de workshop op 29 maart aan te passen in een Vrolijke verjaardagen workshop. Dat maakt het misschien voor een grotere groep leuk om deel te nemen. Meer informatie vind je op de website van Bij oma Dee!


En voor mensen uit de omgeving Anna Paulowna en omstreken, of mensen op de route die geen vervoer hebben... ik ben altijd bereid om onderweg naar Bovenkarspel een workshopdeelnemer op te pikken. Dus wie weet tot over twee weken!

Reacties

  1. Jammer dat er te weinig animo was voor de babykaarten. Hopelijk met dit thema meer succes. De voorbeelden zien er veelbelovend uit. En incl. vervoer... dat moet goedkomen toch? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze weten niet wat ze missen, zo superleuk als je de babykaartjes had gemaakt!! Maar groot gelijk dat jullie deze switch hebben gemaakt. Als ze nu niet komen!
    Succes alvast!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!