Doorgaan naar hoofdcontent

SOS #17 Bo Bunny - Baby Bump


Is het alwéér zaterdag?! De dagen vliegen voorbij! Vandaag een gezellige high tea op het programma met mijn zus. Lekker bijkletsen en misschien daarvoor of erna nog een paar winkeltjes in in Alkmaar. Zin in!

Maar, daar kwamen jullie niet voor hé? Dus op naar de serie. Deze week met het bijzondere blokje van Bo Bunny - Baby Bump. Serieus, zo heet het. Maar de naam en het papier vind ik alles behalve matchen, maar goed. Het blokje is leuk, dus wat geeft het!De eerste kaart maakte ik naar aanleiding van een schets. Blijft altijd handig om even op te starten. De vogel stempelde ik en heb ik vervolgens uitgeknipt. De tekstballonnen vind ik zo leuk om te gebruiken! Ik stanste er 1 uit vellum, zodat je de stempel erachter nog een beetje ziet.


Ook de tweede kaart is een schets. Het model is lang en smal, net even anders dan anders. De achtergrond heb ik bewust wit gelaten. Lekker fris. Wat zijn die letters op het rechthoek mooi he? Ook hier gebruikte ik weer vellum en daarop een stukje cardstock met een mooie PTI stempel, geleend van Cornelie!


Toen had ik nog tijd over voor een laatste kaartje, maar niet zo heel lang. Daarom gekozen voor het easel model. In no time heb je dan een leuke kaart die niet zo standaard is. Ik combineerde hier een aantal dienamics uit de blueprints. Wat kun je daar toch lekker (en snel) mee werken!

En ja, in het blokje zitten van alle papiertjes 3 exemplaren, dus voor 2 oplettende lezeressen heb ik hier nog een setje liggen. Wil je het winnen? Raad (of doe je best en zoek het op) dan mijn hoeveelste blogbericht dit is. De eerste twee die het goed hebben, stuur ik een setje toe en geef ik een leuke uitdaging mee. 

En dan het laatste nieuws:
Op 29 maart geef ik weer een workshop bij Bij oma Dee! Het is een THEMAWORKSHOP BABY's en we gaan aan de slag met super schattig papier van Lawn Fawn. In totaal maak je een kaart, twee labels en een doosje. Opgeven kan bij Miranda, je leest er meer over via deze link
Reacties

 1. Wat een leuke kaartjes weer! Prachtig papier! Ik heb eventjes (lang) zitten tellen en ik dacht dat dit je 494e post is, kan dat? Nu maar duimen dat ik bij de eerste twee ben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit een leuk blokjes. Super leuke kleurtjes, maar ik ben het met je eens... Waar zijn die baby's? Dat zwart vind ik zo stoer bij die felle kleurtjes. Toffe kaartenserie is het weer. Alle drie de kaartjes zijn wee r zo anders. En toch past alles bij elkaar. Ik denk dat dit al je 755e (!!) bericht is. Of ben ik nou veel e enthousiast. Je zou verwachten dat ik wel kan hoofdrekenen...

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gave serie kaarten, Nadine. Helemaal leuk weer met die mooie papiertjes van Bo Bunny.
  Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch maar even de rekenmachine gepakt... Ik denk dat toch dat ik wat enthousiast was. Volgens mij moet het 548 zijn.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige serie en ik denk dat dit je 600ste blogbericht is. Hoop ik ;) groetjes Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie serie heb je weer gemaakt. En als ik het goed heb uitgerekend is dit je 494ste bericht! Wat veel! Daar zit ik voorlopig nog niet aan!

  Fijne dag!

  Lieve groetjes, Anna Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je 484e blogbericht?
  In ieder geval heel veel, van harte (-:
  235 volgers, dus een hoog getal.

  Ook deze zaterdagserie is weer leuk! Vooral de derde kaart vind ik leuk, lekker vrolijk en het model is net weer anders.
  Veel plezier bij en met je zus. Heerlijk om op zo een zonnige dag samen iets leuks te gaan doen!
  Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben geen fan van BoBunny, maar als ik jou kaartjes zie, wil ik dit blokje wel aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee dit papier is niet bepaald mijn smaak. Je kaartjes dan weer wel ;-)
  Bijzonder knap dat je dat weer voor elkaar krijgt, en hoe mooi het wordt!
  Lekker daggie zullen jullie hebben! Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gave serie is dit weer Nadine! Geweldig hoe je de papiertjes altijd weer mooi weet te combineren. 486? berichtjes in ieder geval heel veel:))

  Fijn weekend,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toffe serie zeg! Mooi papier! En die easelkaart is echt heel leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo, inmiddels zit je waarschijnlijk wel met de beentjes omhoog. Hoop dat jullie een gezellig dagje hebben gehad. Het weer werkte in ieder geval heel goed mee ;)

  Je kaartjes vind ik gaaf! Ik val telkens weer voor de blokjes van Bo Bunny, maar om er wat mee te maken vind ik lastig. Maar daar heb jij geen moeite mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt vast een leuke dag gehad! De kaarten vind ik weer top! Mooi gebruik gemaakt van het leuke papier en de stansen! Fijn weekend nog, Nadine.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja jemig, word ik door de titel helemaal in het ootje genomen! Gelukkig maak je het 'tekort' aan baby's dan wel weer goed met deze super leuke serie. Zo een easel kaart is echt geinig, maar ik heb er nog nooit een gemaakt! Heb je genoten van je high-tea? Mobiel berichtjes tellen (ik zit al treinend te bloggen op de rit Brussel-Leiden) is geen optie, dus ik kan niet meetellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo Nadine,

  Ik ben aan het tellen geweest en kwam op 481 blog berichtjes. Dat zijn er heel veel! En ik geniet er elke keer weer van.

  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb ook een rekenfout gemaakt, het moet volgens mij 485 zijn.
  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik tel er 494! Hihi, wat een verschil in antwoorden!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!