Doorgaan naar hoofdcontent

Frames bij Bij oma Dee

Elke maand gaat het Dee-T van Bij oma Dee aan de slag met een onderlinge uitdaging. Dit keer staan Frames centraal. Een frame is eigenlijk niets meer en niets minder dan een venstertje en daar kun je lekker weer alle kanten mee op. De polaroid frames zijn bij jullie allemaal wel bekend en sommigen zullen er zelfs wel een stans voor hebben. Ik vind het dan juist leuk om het zelf te maken.

Op de achterkant van mijn rechthoek teken ik gewoon een vierkant af met potlood en dat snijd ik uit met een mesje. De bovenste hoekjes kun je afronden. Zo heb je al heel snel een leuke eyecather op je kaart. Daaromheen kun je lekker versieren. Ik heb een touwtje om de zijkant geknoopt en aan de andere kant een paar Flag Clips van Studio Calico. Het zijn plastig paperclipjes! Het papier dat ik heb gebruikt is van We R Memory Keepers, wat een mooie kleuren zijn dat!


Op het blog van Bij oma Dee heb ik nog een kaart geplaatst met een frame. En daar kun je ook de kaarten van Miranda en Cornelie zien. Inspiratie genoeg dacht ik zo. Hoe zouden jullie een frame maken?

Reacties

 1. een heel erg geslaagd kaartje ! mooi gedaan, leuk, al die laagjes op elkaar
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heey nadine,

  een superkaartje is het worden!!!

  groetjes femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh deze is ook erg leuk! Ja voor twee had ik geen tijd meer hihi, of ik moet die "mislukte" exemplaren alsnog afmaken. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart weer Nadine. Helemaal prachtig.Mooi papier ook. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij de bloemetjes in het frame en de streepjes erbuiten en bij mij net andersom...toeval?
  In ieder geval weer een heerlijk Nadine kaartje! Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ook je versie op het blog bij Bij Oma Dew. Ik ben dol op frames. Polaroid frames snijd ik ook gewoon zelf, daar ga ik geen (dure) mal voor kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is jouw frame leuk! De clipjes zijn gaaf en daar dan dat bloemetje op. En dat zit dan weer op bloemetjespapier. Wat ik eigenlijk bedoel te zeggen is dat het gewoon allemaal heel mooi bij elkaar past.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooie kaart, en ja de frames zijn soms best makkelijk zelf te snijden, zeker een polaroid. Inderdaad helemaal Nadine, de combinatie, het zwart en wat een leuke clipjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kaart, Nadine!
  Meestal snij ik een frame zelf of gebruik een kant en klare diecut.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuke en vrolijke kaart! Ik ben weg van het frame en het mooie papier!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik maak die polaroid frames ook zelf hoor ;)
  Wat een mooi kaartje heb je gemaakt, gave papiertjes ook!
  Fijne Paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow wat een gave kaart! Prachtig papier en een super mooie lay out :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!