Hollandse kaarten op Koningsdag

Ik moet er nog altijd even aan wennen. Koningsdag is toch niet zo'n woord dat echt lekker bekt. Misschien moet dat erin slijten, misschien wordt het ooit wel gewoon. Maar omdat ik de gezelligheid van zo'n dag toch altijd wel leuk vind en ik best een beetje van rood-wit-blauw-oranje houd, vandaag voor jullie een serie Hollandse kaarten.


Het molentje heb ik al een tijd, maar ik gebruik 'm niet zo vaak. Die wieken zijn namelijk niet zo heel fijn om uit de stans te halen. Ze breken regelmatig af. Nu toch even mijn geduld op de proef gesteld, en zo waar in 1 keer eruit. Dat scheurtje zien jullie vast niet :). 

Die alfabetten van MFT zijn zo handig, ik gebruik ze regelmatig. Vooral deze grote letters doen het goed op kaarten. Je kunt lekker je eigen tekst bedenken. Ik pakte er ook een oranje franje bij en een rood-wit-blauw lintje riep me vanuit de bak: pak mij! De cirkel met klompjes is van Marianne Design papier van een paar jaar terug. Ik blijf ze leuk vinden.


De laatste kaart uit deze Hollandse serie. In eerste instantie dacht ik bij deze stans: wat moet je daar nu weer mee. Maar ja, dat creatieve brein komt dan toch met een idee, dus belandde de landkaart van Nederland toch weer in mijn mandje. Leuk voor vakantiekaartjes, of gewoon groetjes vanuit Holland. Ik heb tenslotte familie in het buitenland wonen, dus deze komt zeker van pas. En het oud-Hollandse stel vond ik er gewoon schattig bij. Ik heb ze bewerkt met Glossy Accents. 

Ik ga zometeen in Bovenkarspel een workshop geven. Daarvoor denk nog even een rondje over de markt. Je weet maar nooit wat je tegenkomt. En wat gaan jullie doen op deze feestelijke dag? 
Veel plezier in ieder geval!



Reacties

  1. Geweldig, Nadine, wat een leuke Hollandse kaarten.
    Heel mooi gedaan!
    Ook de vlinderkaarten Bij Oma Dee zijn weer super mooi.
    Fijne Koningsdag vandaag en succes met de workshop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zeg! Geweldige Holland serie. Vind vooral de middelste helemaal leuk, lekker vrolijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldig leuke kaarten! Verrassend, met dit thema. Mooie kleurencombinaties, grappige oranjefranje en de stans van NL heb je ook echt leuk gebruikt. Leuke, originele kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gaaf, gaver, gaafst!!!! Super de super!! Heel fijne gezellige Koningsdag toegewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zijn onwijs leuk geworden! Gezellige koningsdag!
    groetjes, Bernadet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Te gekke en pinwaardige kaarten, dat ga ik dus meteen doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Weer een erg leuke serie, vooral de laatste is mijn favoriet.
    Groetjes, Chantal S

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kaartjes, en die stans van Nederland is zeker erg leuk op een kaart! Dat kun je op die van jou goed zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nu begrijp ik jullie gesprek aan tafel Bij Oma Dee (-: Wat een super gave kaarten heb je gemaakt! Ik vind ze alle drie geweldig!!!

    Nog bedankt voor de gezellige dag vandaag. Ik hoef je vraag denk ik niet te beantwoorden, je weet wel dat ik leuke plannen had (-;
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke, Hollandse serie! Dat er zelfs een stans van Nederland bestaat?! Die heb je wel heel leuk gebruikt zo.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die onderste kaart is zeker goed verzonnen :)

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoe krijg je het weer verzonnen... :)! Leuk hoe je op de mal van Nederland N-H accentueert! Heerlijk Hollands, je serie, en die Koningsdag klopt nog niet. Maar ik vond de invulling dit jaar wél heel goed ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Echt geweldig!! Gaaf papieren toffe combi's met die mallen! Dank voor de inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat zijn ze leuk Nadine! Die Holland stans is geweldig zeg, nog nooit gezien! Ik had al van Judith gehoord dat het zaterdag erg gezellig was, leuk!

    Groetjes,
    Marit
    Ps. heb je met die molenstans al eens geprobeerd om een stukje bakpapier ertussen te doen? Schijnt te helpen...

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Op en top Hollands en wat zijn ze gaaf geworden! Ik vind de letter stansen waarmee je de Holland kaart hebt gemaakt tóp!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow geweldig! Vind vooral je molen-kaartje helemaal gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts