Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #63

Nee, geen grapje! Vandaag begint de nieuwe liftchallenge. Marjan is er weer in geslaagd een heel mooi kaartje uit te zoeken. Deze beauty is van Sarah Martina.


Op het liftblog tref je een duidelijker afbeelding :). Ik vond het wel lastig om hieraan te beginnen, maar ik ga een uitdaging niet uit de weg. En dus pakte ik mijn MME papiertjes erbij en ging er eens goed voor zitten.


Enigszins geïnspireerd door het zonnetje, maakte ik deze vrolijke variant met 'een touch of pink'. Zo'n vlaggenlijntje is toch wel erg leuk om te maken. Hij is wel een beetje groter dan in het voorbeeld, maar dat mag de pret niet drukken. En stiksteekjes heb ik natuurlijk weer verzuimd, ik prikte gaatjes voor een grappig effect. 

Nu is het aan jullie om er weer een eigen draai aan te geven, veel plezier! Liften is leuk en je kunt er ook nog een mooie prijs mee verdienen van Bij oma Dee. Ik zie dus geen reden om niet mee te doen ;). Je hebt nog bijna twee weken de tijd, so go for it! Ik kijk uit naar jullie varianten op deze liftchallenge.

Reacties

 1. Heel mooi strak uitgevoerd! Erg mooi geworden, en ja, ook je prikgaatjes ;-)
  Erg mooi weer met de MME papiertjes!
  Fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Ik vind het een echte Nadine, vooral de prikgaatjes zijn erg leuk ;-) Erg leuke kaart.

  Fijne dag! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind jouw versie weer helemaal vrolijk! Geweldige papierkeuze! Ik mis de stiksteekjes niet hoor. Die gaatjes zijn ook hartstikke leuk!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh deze is ook super! Prachtig kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kleurtjes heb je voor jouw liftvoorbeeld gebruikt! Lekker vrolijk. En met een beetje kraft, hou ik van.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooie kaart en inderdaad toch een echte Nadine, leuk hoe ieder er een stempel op drukt. De gaatjes zijn een heel goed alternatief, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind jouw kaartje nog mooier dan de originele versie, compliment!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super gave kaart ☺
  Gezellige en fijne week.
  En ook genieten van het weer ☼

  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg mooie kaart! Die paar slingertjes zijn erg leuk! Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb dus helemaal niet gestikt en ook geen gaatjes(ai ai) Ik vind je kaart geweldig. Perfect gelift; vind het papier ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!