Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #65

Hebben jullie genoeg inspiratie, of zullen we er nog een schepje bovenop doen? Vandaag start een nieuwe liftchallenge en we hopen jullie weer uit te dagen. En wel met een stempelkaart die Cornelie uitkoos.


Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik stempel zit ik helemaal onder de inkt. Een wit t-shirt aantrekken is dan dus niet zo slim. Vaak doe ik voor de zekerheid zelfs mijn schort om (charming!). Anyway, het blijft dus een beetje stunten en kliederen. Maar dat weerhield mij er niet van mijn inktjes en stempels uit de kast te trekken. Stempelen maar!


Omdat het bijna moederdag is, besloot ik alvast met dit thema aan de slag te gaan. Ik combineerde een SU-set met een tekststempel van Clearly Besotted (sierlijk lettertype, he?). Verder hield ik het net als het voorbeeld lekker rustig. Dat past wel bij mijn moeder. Het zwarte glimmende designpapier geeft de kaart een extra chique touch, vind ik zelf. 

Krijgen jullie al zin om te stempelen? Experimenteer maar lekker! Hopelijk gaat het bij jullie wel in één keer goed, want ik moest het een paar keer over doen. Maar als je eenmaal lekker bezig bent, is het zo leuk! Dus maak er iets van! Je maakt dan ook nog eens kans op een leuke prijs van 't Scrap Ateljeetje. Wil je eerst nog meer voorbeelden zien? Kijk dan even op het liftblog. Cornelie en Marjan hebben ook iets moois gemaakt.
Reacties

 1. Heel herkenbaar onder de inkt zitten; mijn handen zien er ook vaak niet meer uit als ik klaar ben. Ik heb dat vooral met de SU inktkussens. Maar dat weerhoudt me niet:). Je kaart is super geworden; modern met een stijlvol tintje. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, ik moest alweer om je lachen en zag het alweer helemaal voor me ;-)
  Ondanks je geklieder een mooie kaart voor je mams...zonder vlekken !! ;-)
  Nee even serieus, ik weet dat stempelen niet echt je ding is, maar je hebt er weer een prachtige kaart van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha heb je echt een schort omgedaan? Geweldig! Ondertussen is je kaart wel heel goed gelukt. Vind hem echt supergaaf. Die moeder van jou boft maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaartje is erg mooi geworden. De zachte kleuren maken het heel elegant. Eigenlijk kan ik alles wel vrij schoonhouden als ik met inkt in de weer ben geweest.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk dat onze kaartjes zo anders zijn! Jouw kaart is heel vrouwelijk en elegant, door de kleurtjes vooral. Maar ook door het wolkachtige stempelwerk achter de mooie tekst! Hihi, ja.. inkt betekent ook bij mij geklieder. Laatst was ik zo slim om een afsluitertje van een nieuwe tube Creall af te halen met mijn tanden. Dat had ik niet moeten doen.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, oh wat erg! Ik had het eens met een tube pearl drops. Mijn project klaar en voor de finishing touch nog wat pearl. Ik kneep iets te hard en de volledig punt vloog van mijn tube. Hele splash op mijn project. Gelukkig kon ik het nog wegkrijgen, maar het is zooooo balen!

   Verwijderen
 6. Wat een mooie kaart heeft Cornelie uitgekozen om te liften! Jouw versie is super. Mooi van kleur. Vind die 'vlek' waarop je de tekst gestempeld hebt prachtig. Jammer dat ik niet mee kan doen. We zijn lekker met de caravan weg. Dankzij wifi lukt het dan nog wel om te bloggen. Kaartjes maken is een ander verhaal ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig gedaan Nadine en wat een mooie tekststempel is dat!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die tekststempel is inderdaad heel sierlijk! Mooi gedaan! En dat geklieder... ik ben er ook heel goed in ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gaaf kaartje Nadine, en die tekst ook zo mooi
  groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!