Doorgaan naar hoofdcontent

Stapels dozen, enorme stapels dozen...

Sinds ik mijn Envelope Punch Board heb, heb ik al heel wat doosjes gemaakt. De titel van mijn blogbericht komt uit een liedje van Kinderen voor Kinderen en heb ik sindsdien in mijn hoofd. Dat is dan weer iets minder...

Vandaag op het blog van Bij oma Dee laten we zien wat je er zoal mee kunt, naast het vouwen van maatwerk envelopjes natuurlijk.


Ik maakte dit schattige cadeaudoosje van 5,5 x 5,5 x 5,5 cm. Wil je weten hoe, of ben je op zoek naar meer inspiratie voor je punchboard? Of wil je misschien gewoon weten wat je er zoal mee kunt doen? Kijken dan even op het Bij oma Dee blog. De mogelijkheden zijn eindeloos!!Reacties

 1. Een schatje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik zou m'n punch board echt niet meer willen missen.
  Super leuk doosje heb je ermee gemaakt, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Nadine, dat glanzende dekseltje maakt het heel feestelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kinderen voor Kinderen... Daar heb ik volgens mij ook nog een paar cassettebandjes van liggen (ja, die hadden ze toen nog). Maar uh, je doosje is wel erg gaaf geworden.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker irritant, als er zo'n liedje in je hoofd blijft hangen! :) Maar de doosjes zijn verslavend om te maken. Leuk, het spiegelkarton embossen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doosjes, leuk! Deze heeft wel eeen hele chique uitstraling.
  Fijne dag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk doosje en idd feestelijk met het glanzende dekseltje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!