Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #69

Marjan heeft weer een mooie kaart uitgekozen voor de liftchallenge. Wat denken jullie, kunnen jullie hier iets mee? Hij is van Vicky.


Ik vond het hekje een leuk detail en dat wilde ik in ieder geval liften. Door de SU-stempels die hiervoor gebruikt zijn, pakte ik automatisch mijn SU-stempels erbij. 


De bloem op de achtergrond bijvoorbeeld. En ook de tekst is van SU. Ik heb het hekje (met behulp van stempel MME) op transparant sheet geplakt. Hierdoor kijk je door het hekje heen naar de bloem en vlinders op de achtergrond.In plaats van schroeven/spijkers heb ik enameldotjes geplakt. De vlinders zijn ook van MME en heb ik na het stempelen met verschillende kleuren uitgeknipt. 


De hoekjes aan de onderkant heb ik afgerond.

Maar in plaats van het hekje kun je natuurlijk nog veel meer dingen doen met deze kaart. Tapejes of iets anders bijvoorbeeld. Ga er lekker mee aan de slag! Je hebt nog tot en met vrijdag 4 juli 12.00 uur de tijd om mee te doen. Daarna houdt het liftteam even een paar weekjes vakantie :). Je leest er meer over op het liftblog. Daar vind je natuurlijk nog meer liftkaarten ter inspiratie. Veel plezier!


Reacties

 1. Gaaf gedaan Nadine! Een kaart met een twist, heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk effect geeft dat hekje op transparant, een heel mooie kaart Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart, Nadine. Geinig gedaan met dat hekje zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg goed bedacht om sheet te gebruiken, geeft een leuk effect en een eigen touch! Boe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend die sheet wat leuk zeg en mooi kaartje ook weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Nadine,
  wat een leukerd met het verrassingselement!
  Hoe bedenk je het weer!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie lift Nadine, heel apart met de transparante sheet, en mooie stempels

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag meteen tapejes voor me bij het zien van het origineel, maar ik wilde toch eerst iets anders proberen. Nou ja, we weten nu hoe dat uitpakte haha. Toch maar snel weer wat vertrouwds gemaakt! Jouw versie is super leuk, lekker origineel en verrassend weer! Mooie, lieve kleuren ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Supermooi Nadine! Heel gaaf hoe je dat hekje hebt gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!