maandag 30 juni 2014

Sneak preview: iDEE&post #1Kennen jullie iDEE&post al? Het is het nieuwe inspiratiepakket van Bij Oma Dee. Elke twee maanden selecteren we leuke nieuwe materialen en daarmee maakt het Dee Tee voorbeelden.

--> Je leest er meer over op de website van Bij Oma Dee.

Wat hebben Cornelie, Judith, Miranda en ik er de afgelopen maanden hard aan gewerkt! En wat zijn we benieuwd naar de reacties van de dames die al een pakket hebben besteld. Voor nu moeten jullie nog eventjes geduld hebben, maar vandaag laten we de eerste sneak zien:


Ben je nieuwsgierig geworden? Houd dan de komende twee maanden het iDEE&blog van Bij Oma Dee in de gaten. En ook op mijn blog zul je regelmatig iets uit de iDEE&post zien verschijnen. En mocht je enorm geïnspireerd worden, dan kun je altijd overwegen een pakket voor september te bestellen. Ik garandeer je dat je er geen spijt van zult krijgen :)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!