Doorgaan naar hoofdcontent

Scrappen! Instagram Album We R Memory Keepers

Ik had nog wel wat foto's over van onze bruiloft van vorig jaar. Naast een digitaal album heb ik er ook een scrapalbum van gemaakt. Met de foto's die overbleven, maakte ik het leuke Instagram Album van We R Memory Keepers vol. Ik heb een MME paper pad gebruikt om de pagina's te versieren.

Een titel mag natuurlijk niet ontbreken. 

Ik heb natuurlijk weer gewerkt met zwart-wit-roze.

Wat een leuke kleine vierkante hoesjes, he?
Ik heb foto's afgewisseld met papieren vierkantjes.

Ook de MFT tekst die namics en stempels kwamen van pas.


Gewoon ook een pagina zonder foto en zonder poespas voor de variatie.


De bloemen en een detail van mijn jurk in beeld.

Ben je benieuwd welke voor- en nadelen ik aan dit boekje vind kleven? Kijk dan even op het blog van Bij oma Dee. Daar vertel ik er meer over.

Reacties

 1. Super schattig formaat. Leuk dat je weer aan de slag bent gegaan met je trouwfoto's, volgens mij had je een hele mooie serie. Moet wel, anders verwerk je ze niet in drie albums. Mooi gedaan, de afwisseling met niet-foto's is erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een super schattig boekje, Nadine. En wat heb je alle foto's er leuk in verwerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan, dit kleine albumpje!! Ziet er super uit! En ik vind je babykaarten hieronder echt geweldig!! Mooi!!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel knap gedaan als ik zie hoe klein dit mapje eigenlijk is (10x10 cm), leuk voor in je handtas of klein cadeautje, maar verder? Ik zou dan liever iets maken op A4 formaat, net iets handiger om mee te nemen dan een scrap- album gezien de maat van de meeste tassen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk geworden, prachtige combi van zwart/wit en het roze.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handig voor in je tas....vind ik.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een gaaf boekje, en een ander formaat, toch weer een hele uitdaging om ook dit op een leuke creatieve manier te vullen, het is je wederom goed gelukt.
  groetjes mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi albumpje, lekker strak! leuke kleuren en leuk om eens te maken. ook handig om snel even te laten zien uit je tas inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk gemaakt Nadine , leuk die kleine foto's , Gr Mary xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi album ; kan ook niet anders met zulke foto's :) Ik zag de voor en nadelen al op het blog van Oma Dee. Denk er over om het te bestellen:). Niet te groot. Een mooie manier om eens aan de slag te gaan met scrappen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!