Doorgaan naar hoofdcontent

SOS #27 Biertje?Vorig weekend stond bij ons de Polderse Kermis op het programma. Wie in de kop van Noord-Holland woont, weet wat dat betekent: van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bier (zuipen!), hossen en meel gooien. Nu ben ik er zelf niet zo'n fan van, maar ik werd toch geïnspireerd haha 

Met mijn nieuwe bierpul-stans uit 't Scrap Ateljeetje maakte ik deze (mannen)kaartjes:
Ik wens jullie allemaal weer een fijn weekend! PROOST!

Reacties

 1. Strakke kaartjes! En het voordeel is dat je hiervan recht op je benen blijft staan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi, Nadine, wat een leuke serie kaarten. Gaaf die stans!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave stans! En wat heb je er superleuke kaartjes mee gemaakt! Liefs sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja, die stans heb ik ook nog liggen en nog niets mee gedaan. Maar nu heb ik hier weer inspiratie opgedaan. Wat een leuk papier met al die letters en je kaarten zijn alle drie super!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een onwijs leuke kaarten! Die stans is echt heel handig en leuk voor mannenkaarten! Mag ik je vragen welk papier je hebt gebruikt? Die rustige tinten matchen perfect bij het gele bier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk mag dat weer! Haha weet je wat nu zo grappig is? Het is hetzelfde blokje van MME als de vorige week.

   Verwijderen
 6. Super leuk! Je hebt de bierstans echt heel leuk verwerkt op je kaarten, ik vind ze gaaf icm dit leuke papier. Het gedeelte met tabje op je tweede kaart vind ik ook helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw leuke kaarten..bij mij spreekt vooral de onderste kaart heel erg aan, mannen kaarten zijn zo moeilijk te maken of te bedenken, maar deze is perfect..fijne dag, kom nog eens graag weer snuffelen op je blog..groetjes ziezo, wij geven vrijkaarten weg voor de beurs in zwolle en den bosch...dus kom ook eens op ons blog kijken,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Iets lager in West-Friesland zijn de kermissen ook de happening van het jaar haha. Ook niet echt mijn ding hoor. Je serie kaarten vind ik gaaf! Erg leuk die stans.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf! Die stans is hartstikke leuk; het tweede kaartje vind ik persoonlijk het mooist. Wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor mij ook al een paar jaar geen "biertjes"-kermis meer, maar soms kan ik er best weer naar terug verlangen, heerlijk die bende! Helaas kan ik er niet meer zo goed tegen, haha! Je kaartjes hebben me toch nog even dat "gevoel" gegeven, ik vind ze echt keileuk!!!!! Een supergave inspiratiebron voor mannen-kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!