Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #73

Op deze dinsdag gaat alweer de 73e liftchallenge van start. Ik mocht een kaart uitzoeken en koos deze van Jenny EvansEr zitten veel leuke, kleine details op, dus misschien zit daar precies de uitdaging. 
Voor mij in ieder geval wel.Ik heb de basis wit gehouden. Daarop een rood ruitje van MME. Ook de overige papiertjes komen uit datzelfde blokje (oudje), Op de fishtail banner heb ik een houten elementje toegevoegd. Stempelen op hout is nog niet zo makkelijk. Maar het effect is wel leuk. Ik vond nog een leuke paperclip met het woord 'Wish'. Vond ik wel toepasselijk op een verjaardagskaart. Een rondje en een knoopje maken het geheel af. 

Tenminste... nu zie ik dat ik de foto heb gemaakt, voordat ik de nietjes erin heb geniet. Minpuntjes! Nietjes geven de kaart namelijk een stoer effect. En voor een echte mannenkaart mogen ze dan natuurlijk niet ontbreken.


Maar goed, gaan jullie ook lekker aan de slag met deze liftkaart? Ik ben reuze benieuwd naar jullie uitwerkingen. Jullie hebben tot 10 oktober 18.00 uur de tijd. Moet lukken, toch? Succes! En mocht je nog meer voorbeelden willen zien, kijk dan zeker ook even op het liftblog, want de andere uitwerkingen mogen er zeker zijn!

Reacties


 1. Hoi Nadine,

  Woww dat is een mooie lift kaart,
  heel erg gaaf gemaakt ☺

  Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele stoere liftkaart Nadine, leuk gemaakt, ja jammer van de nietjes maar die denken we er wel even bij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, was ik weer...laatst ook al, leuk een reactie geschreven...alles weg. Nu ook weer, dus, daar gaan we nog maals...
  Ik zei dat ik je kaart "Cool" vind. Mooie mannen uitvoering, en erg mooi van kleur! Tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zonder nietjes vind ik 'em ook gaaf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk de nietjes er wel even bij! Gave kaart, leuk papier en nog leukere embellishments. Helemaal gaaf voor een man!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ontzettend blij met jouw keuze van dit kaartje! Zie het helemaal zitten ;-) Wat een leukerd heb jij er trouwens van gemaakt! Jammer van de nietjes, maar hij is zo ook prachtig hoor!

  groetjes, Evy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed uitgezocht en zelf een mooie versie gemaakt! Perfect voor een mannenkaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt een super liftable kaartje uitgezocht. Zelf heb je er een lekker stoere variant van gemaakt. Top!!!

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!