Doorgaan naar hoofdcontent

Zomaar wat nieuwtjes uit een drukke week...

Vandaag heb ik zomaar allemaal leuke nieuwtjes...


1. Project S is van start gegaan!Gisteren heb ik bij Bij Oma Dee de eerste workshop Project S gegeven. Met een gezellig groepje hebben we met Project Life hoezen gewerkt. Voor de meesten was het even zoeken, maar als je eenmaal bezig bent is de tijd zo om. Eigenlijk is het vooral 'vakken vullen' :)

Deze opa en oma layout maakte ik met de hoezen van We R Memory Keepers,2. Gast designer voor Cards & Wishes


Onlangs deed Ingrid van Cards & Wishes een oproepje voor gast designers. Ik had nog nooit een kit bij haar gekocht, maar was altijd wel fan van haar kaarten. Ik denk dat ze een van de eerste scrappers was die ik echt volgde op internet. Toen ik van de week hoorde dat ik was uitgekozen, was ik dus ook erg verrast. Binnenkort mag ik met een van haar mini-kits voorbeelden maken. Die zien jullie dus terug op mijn blog. Zin in!


Een kerstkit van vorig jaar.


3. Gewonnen: uitdaging cards & scrap


En dan werd ik deze week ook nog uitgeroepen tot winnaar van uitdaging 14 van het Cards en Scrap challenge blog


Voor mij dus een heel leuke week en het is pas donderdag :)!

Reacties

 1. Super leuk nieuws! Gefeliciteerd met je GD schap, gaaf zeg! En natuurlijk ook met je winst en prijs. Veel plezier met al het leuks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke week Nadine! Gefeliciteerd met je gastdesignerschap, ik kijk uit naar je creaties!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je DT-schap, en je gewonnen challenge. Ik ben erg benieuwd wat voor moois je voor ons in petto hebt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Hoi Nadine,

  Nou dat is een leuke week voor jou !
  Gefeliciteerd met je GD, ben benieuwd
  naar wat je gaat maken.
  En gefeliciteerd dat je gewonnen hebt bij C&S ☺

  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}


  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke nieuwtjes en gaaf je nieuwe GD schap. Ben benieuwd wat je ermee gaat creƫren. En gefeliciteerd met je eerste plekje bij C&S!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nadine gefelicteerd met je Guest Desiigner-schap. Dik verdiend; ik kijk uit naar al het moois wat je gaat maken. Dat zit nu al goed :). Zag net al je PL voorbij komen op Idee&Post. Eindeloos....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha de week wordt nog leuker, want we hebben morgen nog ;-)) Met je gd schap bij Cards en Wishes heb ik je al gefeliciteerd, maar dat je ook nog hebt gewonnen bij cards en scrap zie ik nu pas. Jaaaa dat begrijp ik wel hoor (ben helemaal niet bevooroordeeld hihi). Van harte gefeliciteerd, goed gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!