Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #74

Dit is 'm, de nieuwe liftkaart. Een heel verrassende kaart van Keren Baker.heeft Cornelie uitgekozen. Echt een uitdaging, maar wel een hele leuke! Ik had deze kaart namelijk al eens gepind, omdat ik deze techniek eens wilde uitproberen met stempels.


Ik heb er wel helemaal mijn eigen draai aan gegeven, omdat het stempelen niet helemaal wilde vlotten. Stempelen is nu eenmaal niet echt (echt niet?) mijn ding. Het zit vaak overal, behalve op mijn kaart :). In plaats van schuine heb ik besloten rechte stroken te snijden, maar zoals jullie zien is dan het effect lang zo leuk niet. Ik raad degenen die meedoen dan ook aan wél schuin te snijden.  


Veel succes met deze nieuwe liftkaart! Jullie hebben tot en met vrijdag de 24e tijd om mee te doen.

Reacties

 1. Leuke verjaardagskaart! Ik vind het resultaat van recht snijden ook wel wat hebben. Het verschil in diepte is sowieso leuk, maar schuin geeft net dat extraatje en valt wat meer op inderdaad. Ik ga dit ook proberen, lijkt mij nog geen makkie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Recht kan ook, maar ik vind het schuine ook leuker. En ook met dessinpapier is het effect leuk, voor de niet stempelaars onder ons. Leuk en vrolijk, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daarom is kaartjes maken zo leuk, je ziet wat, probeert wat en leert wat.
  Stempelen is ook een "vak" , je vindt het leuk of helemaal niks. Ik vind je kaart wel fleurig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ieder z'n ding ;). Toch leuk dat je 't probeert, met stempelen! En ach.. jij maakt met papier weer fantastische creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een leuke vrolijke kaart, Nadine. Lijkt me een hele klus, maar het resultaat mag er zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een leuke uitdaging, en je resultaat is lekker vrolijk! Ik vind dat touwtje zo erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk de liftkaart...ik ben gek op stempelen dus..ik ga weer proberen om een leuke kaart te maken...weer een uitdaging..!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dát is nou creatief, Nadine. Een voorbeeld, en dat is de te liften kaart altijd, naar je eigen hand te zetten. Gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind deze kaart toch ook wel wat hebben, hoor! Erg leuk gemaakt!
  Maar ik zal je tip zeker opvolgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

 10. Super mooie kaart ☺

  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!