Doorgaan naar hoofdcontent

Mini kits kerst van Cards & Wishes


 
Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat Ingrid Danvers (Cards & Wishes) mij had uitgekozen als quest designer voor een van haar mini kits. Afgelopen zaterdag viel zo'n leuk setje met embellishments op de mat: feest! Wat een leuke stempel/stans-afdrukjes zitten er in een set. Heel bruikbaar. Touwtjes, knoopjes, sequins, zakjes etc. maken het pakketje compleet. Je hoeft alleen nog maar een basiskaart te pakken en je kunt lekker schuiven.

Zondag ben ik er eens rustig voor gaan zitten. Het resultaat is verrassend anders dan jullie van mij gewend zijn. Normaal gesproken begin ik mijn kaarten namelijk met het uitzoeken van design papier. Nu heb ik de stansjes en andere materialen als uitgangspunt genomen. Dan krijg je dus zoiets als dit:


Kaart 1 - All is merry and bright
Voor deze eerste kaart heb ik een kraft basis gesneden. Daarop heb ik een zakje (uit de kit) geplakt. Aan de bovenkant een grote strik (vond ik wel kerstig). Het boompje, het poppetje, de tekst en de sequins komen allemaal uit de set en ik heb ze op deze manier gerangschikt. Toen ik het poppetje en het boompje zag had ik dit idee direct.


Kaart 2 - Merry christmas and happy new year
Voor de tweede kaart nam ik het tekstkader als uitgangspunt. Die kwam super goed tot zijn recht op een glimkartonnetje. Rood of groen vond ik zo standaard, dus ik koos voor roze. In combinatie met zwart wit en kraft een van mijn favoriete combi's. Het bedeltje en de knoop komen ook uit de set. Lekker bling bling. Met zo'n mooie stans heb je eigenlijk nog vrij weinig nodig, vind ik. Een randje design papier vond ik wel een leuke toevoeging. Toch nog een beetje mijn stijl :).

Na het werken met deze mini kit zet ik de voordelen even op een rijtje:
 • Je hebt in een handomdraai een leuke (kerst)kaart
 • Je hoeft niet na te denken over het bij elkaar zoeken van materialen
 • Je hebt geen vieze handen van het stempelen
 • Je hebt geen lamme armen van het stansen 
 • Je betaalt een leuke prijs voor een mooi setje materialen

Ik ga vast nog meer leuke kaartjes maken met dit setje. Ondertussen kunnen jullie een kijkje nemen in de webwinkel van Ingrid. Er staan namelijk nog veel meer leuke materialen en mini kits in voor een aantrekkelijk prijsje. Enjoy!


Reacties

 1. Leuk Nadine! Inderdaad heel anders dan anders, maar je hebt al meteen veel mogelijkheden en ideetjes gezien. Veel plezier nog ermee. Ik heb toevallig ook net een kerstsetje van Ingrid binnen, wel erg leuke spullen, maar geen idee wanneer ik eraan toe kom. Maar het staat klaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaarten, Nadine.
  Ik heb ook nog diverse kitjes van Ingrid liggen. Nu alleen nog even op de been zien te komen en dan lekker aan de slag :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja die kits zijn helemaal geweldig, heb de roze verjaardagskit gehad en er maar liefst 10 kaarten mee kunnen maken. Dit lijkt me ook een hele leuke kit en ik kan niet wachten dat ie te koop is.
  Je hebt er leuke kaarten mee gemaakt!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk je kaartjes! Vind dat zakje erg leuk zo op de kaart. Heb er hier ook nog een paar liggen en vind het altijd wat lastig te verwerken. Je hebt me op een idee gebracht.
  groetjes, Bernadet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk! En iets anders proberen dan je gewend bent en dan toch een leuk resultaat. En Nadine, Nadine, Nadine toch.. ik heb hardop gelachen om "Je hebt geen vieze handen van het stempelen".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee leuke kaarten met de kit! De eerste is inderdaad anders dan gewend, maar de tweede heb je helemaal a la Nadine gemaakt: roze, zwart, kraft. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk leuk leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De eerste is echt kerst, en de 2e is veel meer Nadine. Leuk om te zien wat je van de kit maakt! Ook weer een uitdaging om van een ander startpunt uit te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf Nadine! De eerste lekker anders dan we van je gewend zijn, maar wel superleuk. En de tweede helemaal jij. Wat een leuke spulletjes zitten er in zo'n kit. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaarten! Inderdaad helemaal iets anders, maar wel geslaagd hoor! Al moet ik wel toegeven dat ik de tweede meer jouw stijl vind en ook de mooiste, het zal het shiny pink zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk! Ik ga eens kijken bij Ingrid!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

 12. Hoi Nadine,

  Oh je hebt er echt iets gaafs van gemaakt, heel mooi ☺

  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bedankt voor je leuke voorbeelden, Nadine.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!