Doorgaan naar hoofdcontent

SOS #36 MFT Blueprints - Cardstock Only Cards


Goede zaterdag, het is vandaag World Card Making Day. Dus waar wacht je nog op? Kaarten maken! Maar je mag natuurlijk ook eerst nog even deze serie bekijken :) 

Ik heb laatst een workshop gegeven met MFT Blueprints. Deze sets met stansen van MFT lenen zich uitstekend voor snelle kaartjes. Ik heb een aantal van die sets en daarmee maakte ik deze drie kaartjes. Je kunt ze namelijk ook heel leuk combineren. Ik gebruikte alleen cardstock en geen paper pad (best lastig). Maar je krijgt er wel heel andere kaartjes door. Een uitdaging voor mij!

Dit is een 10x10 kaartje...

Een stoere mannenkaart...

Voor een verjaardag, zonder bloemen, mét kaarsjes (ook van MFT).

Hopelijk hebben jullie vandaag tijd om leuke kaartjes te maken. Ik ga lekker naar Bij Oma Dee met mijn schoonmoeder. Daar gaan we de hele dag 10x10 kaartjes maken. Die zien jullie vast ook nog wel eens op mijn blog.

Fijne zaterdag!

Reacties

 1. Dit zijn kaartjes die we niet zo gewend zijn van jou;-) Maar toch blijf je je stijl er in herkennen! Persoonlijk vind ik de eerste de leukste, maar dat kan ook komen doordat ik er blueprint 16 in herken en die heb ik hier thuis ook liggen :-) Ik kan hem ter ere van cardmaking day eens voor de eerste keer gebruiken haha!

  Groetjes, Evy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stoer, zeg! En kleuren, die je niet zo vaak ziet hier op je blog, maar wel leuk. Ik denk dat je deze serie best een beetje mannelijk zou kunnen omschrijven of voor stoere (en dat bedoel ik positief!) meiden/vrouwen.
  In andere kleurencombinaties natuurlijk ook heel goed te doen.
  Top serie, Nadine!!! Ik denk dat de workshopdeelnemers enthousiast waren?!
  Hele fijne dag vandaag Bij Oma Dee. Toch jammer dat ik er niet bij kan zijn )-:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is wel een uitdaging ja, maar je bent geslaagd hoor! Ik vind zelf vaak met slechts gekleurd cardstock dat het zo 'vlak' oogt. Dit heb ik alleen een beetje bij je derde kaart, waarschijnlijk doordat het rode vlak vrij groot is. (Met een ribbeltje of enig reliëf zou dat alweer anders zijn). Bij je eerste twee kaarten heb ik dat niet, die vind ik helemaal leuk en af! Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze leuk hoor! Vooral de middelste vind ik top!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk kaartjes zijn het weer! Heel mooi met dat effen papier!
  geeft een mooi strak effect!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaartjes weer Nadine, gewoon weer eens wat anders, leuke effecten, vooral de kaarsjes, de rest kan binnenin toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind ze een stoere uitstraling hebben doorhet kraft en door de kleuren. Aparte kaarten, maar mooi vind ik ze ook. Zeker de tweede, die heeft ook nog van die leuke speelse sterretjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Dit is zó gaaf!!!! Dit soort kaartjes zijn we niet gewend van je. Ik ben vind het heel stoer van je dat je deze uitdaging bent aan gegaan.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf is deze serie, mis het designpapier helemaal niet!! De eerste is mijn favoriet:)

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan me voorstellen dat het een uitdaging geweest moet zijn om geen designpapier te gebruiken, maar ik vind ze echt super gaaf. Leuk voor een workshopje? Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Sylvia,

   Ik heb deze kaartjes al eens gebruikt bij een workshop (die met de Blueprints van MFT), maar het is wel een leuk idee om eens een Cardstock-Only workshop te geven.

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!