Doorgaan naar hoofdcontent

Liftchallenge #76

Tijd voor een nieuwe liftchallenge. Ik mocht de kaart uitzoeken dus snuffelde op mijn pinterest-bord naar een leuke liftbare kaart. Dat is deze geworden van Shari Caroll. Ben gek op cirkels en het leek me ook leuk om weer eens een randpons te gebruiken.


Marjan had de vorige keer al een stempelkaart en eigenlijk is dit er natuurlijk ook een, maar ik bied jullie de kans om er je eigen draai aan te geven. Stempelen is dus niet verplicht, maar wel leuk natuurlijk. 


Zoals jullie weten ben ik zelf ook niet zo van het stempelen, dus ik pakte er een blokje papier bij. Van Authentique dit keer. Met romantische roosjes. Ik heb toevallig dezelfde randpons als op het voorbeeld dus die heb ik erbij gebruikt. 

Doen jullie ook weer lekker mee allemaal? Deze kaart is volgens mij goed te doen en je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Jullie hebben ruim de tijd en op het liftblog zie je welke prijs je er mee kunt winnen. Genoeg redenen om je spullen erbij te pakken... veel plezier!Reacties

 1. Leuke liftkaart Nadine en jouw versie is om te smullen, helemaal in Nadine kleurtjes :-)) Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fleurig!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk en vrolijk kaartje! Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi, wel jammer van het stempelen :-P
  Erg mooie kleurtjes en dus een super mooie lift!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kreeg het weer even benauwd bij het zien van weer een stuk gestempeld papier. Maar ik ben heel blij te zien dat ik ook "gewoon" papier mag gebruiken :-) Je kaartje is prachtig! heel leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor! Slim om niet te stempelen, maar 'gewoon' een prachtig designpapiertje te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kan jij best... stempelen ;) Maar dit is ook heel erg mooi en de keus is aan de deelnemers. Een prachtige kaart, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie fleurige kaart, Nadine!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Supermooi! Wat gaaf dat roosjespapier!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke liftkaart heb je uitgezocht! Dat romantische papier heeft wel wat... mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nadine prachtig! Dit bloemetjespapier doet me aan prints uit de jaren 50 denken; mooi! En wat een juweel van een uitwerking. Wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hebt een zeer liftable kaartje voor ons uit gekozen. Zelf ben ik ook niet zo'n held in achtergrond stempelen.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!