3x snelle kerstkaarten in zwart-wit

Goedemorgen!

Allereerst wil ik even de kans pakken om alle lifters en volgers van het liftblog en mijn eigen blog te bedanken voor de hartverwarmende reacties op mijn vertrek bij de liftchallenge. Het doet me goed om te horen dat jullie mijn inspiratiekaarten gaan missen. Blijf vooral allemaal lekker meedoen volgend jaar met de challenges, want Cornelie en Marjan gaan er samen iets moois van maken.

En, om even een misverstandje uit de wereld te helpen: ik stop NIET met dit blog :). Op Because it's fun to create laat ik jullie gewoon mijn kaartjes en andere creatieve projectjes die ik maak, zien. De afgelopen weken was het even wat stiller, dat hoop ik weer op te pakken. Jullie hebben nog heel wat (kerst)series te goed.

Vandaag alvast eentje om in de stemming te komen. Ik heb de kerstboom gisteren lekker al neergezet, had ik zin in en tijd voor. Sfeer in huis, ideaal ter inspiratie voor mijn kerstkaartenproductie. Misschien kunnen jullie aan deze kaartjes raden welke kleuren mijn boom heeft?

Het idee voor deze kaart komt van Debra Currier.
Ik heb een paar extra details toegevoegd,
zoals washi tape, touw en een beetje bling.

Helemaal verliefd op deze stempel van Kaisercraft!
Hij is zo leuk op kaarten... en op doosjes...
en op tasjes... en... je snapt het!

Nog zo'n leuke stempel! Met een houten knoopje, een tapeje en bling...
zijn mijn kerstkaartjes snel klaar dit jaar!

En? Zijn jullie eruit? Stiekem heb ik ook nog een paar roze ballen en dennenappels toegevoegd, anders was het net even te saai. Dus hier in huis blingt het lekker van roze, zwart en wit in de boom. I like! 

Fijne week allemaal!

Reacties

  1. Jouw eigen blog blijft bestaan en dat is voor je volgers fijn, want we komen graag bij jou kijken. Deze serie is super! Snap dat je die tekststempels gaaf vindt, ze geven meteen effect. Je boom is vast een mooie, de kleurcombi spreekt mij ook aan. Hier al jaren geen boom meer, vanwege het La Palma kerstgevoel ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke apart kaarten in deze kleurencombi!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave kaarten! De stempels zijn geweldig. Hmm, ik heb geen tijd/zin in kerstkaarten dit jaar, maar met dit soort ideetjes... misschien toch een paar? Leuk dat je je kerstboom in je favo kleuren hebt opgemaakt, het tintje roze er bij doet het vast erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gave serie in deze kleuren!!! En je kerstboom zal ook chique zijn :-). Blog maar lekker door op je eigen blog, ik lees en kijk graag mee ;-). Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. heel erg geslaagde kaartjes heb je hier ! mooi gedaan
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke serie! Ik vind het wel wat zo in zwart/wit. Staat mooi. Je kerstboom is vast ook heel mooi, mis alleen wel een fotootje hihi. Die van ons is dit jaar rood/goud geworden, dus ook lekker bling. Doeiiii XX

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat zal dat een mooie boom zijn, Nadine. De kaarten in deze kleurencombi zien er in elk geval prachtig uit. En wat een mooie stempels heb je gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige kaartjes en ik vind die stempel van kaisercraft helemaal geweldig. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige stijlvolle kaarten Nadine! Voor ons geen kerstboom dit jaar helaas, ben bang dat onze pup er geen bal in heel laat!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Snel, hoe doe je dat toch?! Wow, ik vind ze heel stijvol! Een wit/zwart/roze kerst bij jou thuis, ook al zo'n stijvolle combi. Hier houd ik het op hout (kind én katproof). Groetjes, Johanna

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie serie, ik ben vooral weg van de eerste, die vind ik geweldig!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ha Nadine,
    je kaartjes zijn heel gaaf! De stempels zijn super. Leuk om je lievelingskleuren ook in je huis terug te laten komen in de boom.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Vooral de bovenste vind ik heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Pied de poule op een kaart, wie had dat ooit gedacht. Pakjes, jurkjes, en jasjes heb ik veel gezien en het patroon blijft intrigeren. Mooie kaartjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Grappig he? Ik heb er ook wel iets mee. Heb laatst kussens van gekocht voor op de bank :)

      Verwijderen
  15. O, leuk zeg. Vooral de eerste is favoriet.
    Hier gaat morgen alles in de kerstsfeer. Geen boom, maar weer de guirlandes langs de trap, dat geeft zoveel sfeer! En je mag niet raden wat voor kleur de ballen hebben;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dit ziet er allemaal weer erg gaaf uit. Gelukkig kunnen we blijven genieten van al je pracht en praal op deze blog.


    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Thank God! Blij om te zien dat je weer een serie plaatst en om te lezen dat je nog steeds kaartjes blijft maken, ik begon me al zorgen te maken ;-) En wat een leuke serie! Eigenlijk heel eenvoudig met de washi-tape en de stempels, maar dat is vaak nog het mooiste ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts