Doorgaan naar hoofdcontent

Project S - Through the year!

Nee, ik ben mijn blogje niet vergeten, hoor! Ik had tijdens de feestdagen even andere bezigheden. Een website maken, workshops voorbereiden en vooral heerlijk met foto's aan de slag geweest.

Fotojaarboek maken met Echo Park
En over foto's gesproken, Miranda (van Bij Oma Dee) en ik hebben direct een leuk ideetje uitgewerkt voor het nieuwe jaar. Het heet Project S Through the year. Het is een super leuk pakket met mooie Echo Park spulletjes voor scrappen/Project Life. Je kunt er een heel jaarboek mee maken en van mij krijg je elke maand een online nieuwsbrief met tips en een voorbeeldlayout en Miranda geeft leuke kortingen op bijpassende producten. Het uitgebreide pakket kost slechts 35 euro (een stuk minder dan de winkelwaarde). Wat je daar allemaal voor krijgt lees je op de website.Dus ben je gek van scrappen met foto's, dan is het een heel leuke manier om het komende jaar vast te leggen. In een besloten Facebookgroep kunnen we elkaar stimuleren door te gaan (want, ja daar schort het vaak aan). Oh en wel alvast foto's maken hé?

Workshops Bij Oma Dee
Aanstaande zaterdag geef ik weer mijn eerste kaartenworkshop van het seizoen. Ik heb er zo'n zin in! We gaan leuke geldkaarten maken in de winkel. Met het Aurora blokje van Basic Grey.En de week erop maken we een One Sheet Wonder. Dat is een miniboekje uit 1 vel cardstock. Ontzettend leuk om te doen en een heerlijk project om in 1 dag klaar te hebben. Daar houd ik van! 


Wie weet zie ik je bij een van de workshops de komende weken en anders gewoon op dit blog. Want ik hoop vanaf zaterdag ook weer af en toe een serie te plaatsen. Het is tenslotte alweer véél te lang geleden. Shame on me :)Reacties

 1. Bezig bijtje, wat een activiteiten en voorbereidingen. Het beloofd allemaal veel leuks, succes en veel plezier met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk miniboekje, Nadine.
  Succes met alle bezigheden en veel plezier bij de workshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel tof Nadine en succes met de workshop!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klinkt en ziet er erg veelbelovend uit, je hebt echt je niche gevonden volgens mij. Leuk hoor, succes met alles Nadientje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er ook weer bij hoor, alle workshops hihi :-)) En ik ga foto's maken, want zo'n jaarboek wil ik ook. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke projecten allemaal! Jammer dat jullie niet in Braband zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow Nadine wat gaaf, ik heb net bij Miranda alles gezien en ik doe meeeeee hoor zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat is dit leuk allemaal. Enne psssssst, niet verder vertellen, maar ik ben ontzettend blij dat ik werk heb, maar soms denk ik: had ik maar meer tijd voor al die leek dingen....maar er moet wel brood op de plank, dus helaas gaat project S voor mij voorbij!
  Groetjes,GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit ziet er wel heel, heel, heel, leuk uit allemaal. Waar haal je de tijd toch vandaan?

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk al deze ontwikkelingen, meer met foto's aan de slag klinkt mij als muziek in de oren. Ben echt benieuwd naar jouw project lift! (gaan we dat hier ook zien?!)
  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk het wel, Johanna :) En anders mag je het ook een keer in het echt bekijken, hoor!

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!