Doorgaan naar hoofdcontent

Stempelkaarten met VersaMagic

Ik switch de laatste tijd van foto's, naar kaarten, naar PL, naar iDEE&post, naar ons nieuwe huis... Het bloggen schiet er dan af en toe een beetje bij in. Kaarten maak ik nog wel, maar niet zozeer in grote aantallen. En het weer zorgt ervoor dat ik niet altijd goede foto's kan maken, jammer! Maar goed, vandaag heb ik jullie toch iets te laten zien. Vorige week woensdag heb ik namelijk voor het eerst een 'workshop stempelkaarten' gegeven Bij Oma Dee. 

Het was een gezellige boel in de winkel en de stempels, clearblocks, VersaMagic inkt pads en poetsdoekjes vlogen over tafel. Ik had een aantal voorbeelden gemaakt met een mooie set van MFT en de workshoppers hebben er hun eigen draai aan gegeven. Sommigen hadden op mijn advies ook hun eigen stempels meegenomen om daar later mee te experimenteren (je hebt meer dan je denkt ;))


Zelf vond ik dit de leukste. Met verschillende figuren kun je heel eenvoudig een leuk patroon bouwen rond een mooie tekst. Niet veel voor nodig!


Deze was favoriet bij de deelnemers. Ik heb verschillende sets gecombineerd. We hebben allemaal wel een bloem en een blaadje, toch? Door ze bij elkaar te stempelen, krijg je een verrassend effect. 


Een beterschapskaart met de set van MFT.


Ook deze kaart is veel gelift. Natuurlijk wel in andere kleuren, iedereen heeft zo zijn voorkeur! Leuk om te zien hoe andere mensen kijken naar een kaart ;).

Aan het enthousiasme van de deelnemers te horen, kunnen we zo'n stempelworkshop nog wel een keer inplannen. Het is voor mij altijd weer een uitdaging, maar die ga ik graag aan!

Morgen hebben we een workshop Scrappen in de winkel, veel zin in! Ik heb leuke opdrachten voorbereid, dus de dames kunnen aan de bak. Fijn weekend allemaal!

Reacties

 1. Je eerste en laatste zijn mijn favo's. Leuke kleuren en opmaak. Je bent lekker bezig, leuk! Succes en veel plezier met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allemaal gaaf! En de laatste heb ik al gelift, maar dan om een label voor een vriendin te maken (natuurlijk geen foto genomen oeps). Tot morgen XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super gave stempelkaarten, Nadine. Hartstikke leuk gedaan, joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je doet zeg maar een soort Twister? ;) Knap dat je de uitdaging van een stempelworkshop bent aangegaan, omdat het niet helemaal je ding is. Nou, het resultaat is super! Ik kan me goed voorstellen dat ze voor een 2e ronde gaan :). Veel plezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Twister, dat is ene goeie! Ja zo voelt het af en toe :) Maar Twister is een leuk spel!!

   Verwijderen
 5. Probeer ook af en toe een stempelkaart te maken maar de meeste gaan richting prullenbak Bedankt voor je leuke voorbeelden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blijven proberen Marfien! Ik merk wel dat glad papier, goede stempels en fijne inkt beter werken. Voorheen belandde bij mij ook veel de prullenbak in... Succes!

   Verwijderen
 6. Ik vind ze allemaal mooi in hun stijl en wat een gave stempel is dat met die doodle cirkels!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk toch al die creativiteit! Leuk dat je meer met de foto's bezig kunt zijn, maar deze kaartjes vind ik ook zeer geslaagd. Laatst reed ik langs je nieuwe woonwijk (opeens wist ik het toen ik daar in de buurt bij iemand op de koffie was) en het vordert aardig! Echt leuk al die nieuwe ontwikkelingen. Fijn weekend, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach wat leuk.
  De laatste vind ik het prachtigst!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk dat je nu ook best vaak stempeld. Niet echt jouw ding, maar zie, het zijn allemaal weer super leuke kaarten geworden. Knap!
  De eerste en derde zijn weer mijn favoriet! Zo zie je maar weer.
  Zin in straks! Ben benieuwd naar je opdrachtjes. Van de week al verder gegaan met m'n Zweden foto's, dus ik ben in de mood ;-)
  Zie je zo, gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn allemaal prachtig geworden maar 1 en 4 zijn favoriet. Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat was het gaaf om te doen Nadine
  Fijn weekend !!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!