Lekker liften in Nadine-stijl...


Ik geef het toe, ik ben VOLLEDIG in de ban van ons nieuwe huis. En we krijgen volgende week pas de sleutel :). Mijn blog is even geen prioriteit. Dus toen ik vanmorgen tussen de bedrijven door mijn leeslijst doorscrolde, werd ik helemaal blij. Ik zag tot mijn verbazing dat Cornelie een kaart van mij heeft uitgezocht voor de liftchallenge. LEUK!!!


Wat een mooie voorbeelden hebben Cornelie, Marjan en de meelifter Janette gemaakt. Zeer inspirerend. En ook de deelnemers maken mooie creaties. Ik houd ze in de gaten. En heb bedacht dat de winnares van de challenge een 'echte Nadine' ontvangt bovenop de leuke prijs die Miranda van Bij Oma Dee samenstelde in mijn stijl. 


Dus waar wacht je nog op? Lekker meedoen aan de liftchallenge!Reacties

 1. Leuk hè, een liftkaart van jou! Logisch dat er weinig van bloggen komt, als je huis bijna wordt opgeleverd. Heel veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is helemaal leuk!! En ik wens je alvast veel plezier met de sleutel van je huis en alles wat daar voor leuks bij komt kijken. Spannend!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal gaaf dat er deze keer één van jouw kaartjes in de schijnwerper staat, Nadine. Vond het ook een erg leuke kaart om te liften!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja super leuk dat jouw kaart de liftkaart is deze keer! Veel plezier met alles rondom je verhuizing en mooie toekomstige (t)huis. En succes met het knopen doorhakken waar je gaat scrappen straks. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal leuk een nieuw huis !
  Geniet ervan !
  Jouw kaart is super leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je mag zeker eens extra in het zonnetje worden gezet, leuk dat Cornelie een kaart van jou heeft uitgezocht!!!
  Ik heb al een favoriet, dat is de kaart van Margot ((-:
  Lief van jou om er een extra prijs aan te hangen, dat stimuleert vast.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, ik heb mijn best gedaan om jouw kaart te liften. Ik was alleen niet helemaal tevreden over het resultaat. Niet Nadine en Sanne genoeg, vond ik. Ik heb het momenteel erg druk, maar mocht ik tijd over hebben, dan doe ik een nieuwe poging. Met geïnkte randjes en zwarte details ;-) Al weet ik zeker: zo leuk als het origineel kan het toch niet worden ;-) Veel plezier met jullie nieuwe huis. Stuur me ook zeker jullie nieuwe adres!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hè hè eindelijk heb je het gezien. Vind het zó leuk, en dat je als winnares ook nog een echte Nadine bij de prijs krijgt is natuurlijk helemaal top! Ik hoop dat er heel veel inzendingen komen, maar met zo'n inspirerende kaart komt dat wel goed denk ik zomaar. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg! En veel succes met je nieuwe huis! Lieve groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n plaatje! Geen wonder dat zij jouw kaart eruit kozen. Veel succes en geluk in je nieuwe woonst. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts