Doorgaan naar hoofdcontent

Jot(tum)!

Kennen jullie Jot Magazine? Als je graag scrapt en even geen inspiratie hebt, dan is dat zeker het bekijken waard. Heel veel mooie en verrassende voorbeelden vind je erin. En elke maand hebben ze ook een moodboard challenge.Nu heb ik laatst bij Johanna mijn layout gemaakt op basis van deze prachtige collage, maar helemaal vergeten hem te plaatsen, het is tenslotte alweer november (help!!!). Dus bij deze:

Zo op de foto lijkt het een rommeltje. In het echt is dat minder :P

Lekker gekliederd met Johanna's waterverfjes en stencils...

De cirkels heb ik met een fineliner zelf gemaakt.
Fijne zondag allemaal! Ik ga zo op verjaardag en vanavond met mijn vriendin naar het theater voor een toneelvoorstelling. Dus over leuke uitjes niet te klagen hier. Wie weet vind je binnenkort een foto daarvan op mijn blog.Reacties

 1. een prachtige lo, met veel details... echt super !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je LO vind ik niet helemaal Nadine, maar dat wist je al :-) Wel super leuk dat je iets anders probeert, maar ik ben toch fan van het strakkere.
  Het blad ken ik niet. Dit zijn wel mijn kleurtjes ;-)
  Ga eens kijken. Wij gaan straks ook op verjaardag bij m'n zussie.
  Doegie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel anders dan anders, Nadine. Maar je haalt het moodboard er wel heel duidelijk uit en da's dan toch wel weer erg leuk! Gave foto ook van de hele familie.
  Nog een fijne zondag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie LO in prachtige tinten. Vind vooral je cirkels erg gaaf. Was al benieuwd van welk merk die cirkelstempels zouden zijn, maar je hebt ze zelf gemaakt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even wennen hoor, het is best een drukke en losse bende voor een Nadientje. ;-) Maar experimenteren is altijd leuk! Ik vind het moodboard en de kleuren van je waterverf wel heel mooi en de zelfgemaakte cirkels zijn gaaf. Hele fijne dag gewenst, gaat wel lukken denk ik zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, heel anders dan ik van je gewend ben! Hoe vond je 't om deze te maken? De kleuren zijn super, maar eerlijk gezegd hou ik van een beetje strakker ;). En nu nar een gezellig weekend weer in het gareel... succes eej!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een bijzondere en artistieke layout, gaaf gedaan!! Ik vind het waterverf gedeelte ook zo mooi gelukt, doet me denken aan vroeger toen we inkt met rietjes over het papier bliezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf! Ik vind het super leuk dat je out of the box scrapt! en die cirkels blijven geweldig en een heel creatief idee van je!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!