Together is the nicest place...

Oeps, ik lijk het bloggen een beetje te zijn verleerd... en mijn inspiratie lijkt een beetje op. Maar als dan het zonnetje schijnt, komt het langzaam weer terug, dus ik heb goede hoop ;)

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien met papiertjes van 7paper, waar ik op slag verliefd op werd enkele maanden (!) geleden. Veel zwart, wit, roze en rood. De sterretjes zijn super schattig en de streepjes knallen. Ik maakte deze schudkaart met confetti uit de kerst-collectie van Action.

Ik gebruikte deze schets van Cornelie tijdens DEEcember Daily.In het begin was het spul heel statisch, maar na een paar dagen kon ik het toch nog heen en weer schudden. Ik was al bang dat het mislukt was.


De stempel stempelde ik met gouden inkt, doe ik niet zo vaak, maar vond ik hier wel mooi passen. Ook het goudkleurige rietje plakte ik aan de onderkant.  


Wat mooie brads (MME) om de boel af te maken. Het is geen kaart om om te sturen, naja, in een doosje misschien ;) Maar wel erg leuk om te maken.

Ik wens jullie allemaal een fijn en creatief weekend!

Reacties

 1. Wow, deze kaart is echt schitterend! Leuk materiaal om te schudden heb je gekozen! Je mooie stempel is onmisbaar bij deze kaart. Een mooi geheel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi , bijzonder en speels.
  Tof gedaan
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaart. Kan me voorstellen dat je verliefd werd op dit mooie papier.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart. Echt een wauw gevoel bij deze kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi en erg leuk dat je schudgedeelte niet standaard is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk en origineel gedaan met het schudgedeelte er zo in verwerkt, Nadine. Vind het een super gave kaart geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart, zeker omdat de kleuren me aanspreken, gaaf! En, soms even geen inspiratie...niet druk om maken, die komt vanzelf weer terug! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaaaa! Daar is ze weer! En hoe! ;-) Super gave kaart, fijn dat het schudden toch nog goed is gekomen. Voor jou ook een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Shame on you voor het bloggen! Grapje: ik ben blij dat je terug bent! En met wat voor kaartje: heel erg mooi met die gouden accenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw! Wat een gave, strakke en sprekende kaart! Love it! En je mojo... die komt vanzelf weer terug ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf papier inderdaad en een leuke kaart! Zoveel te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele originele kaart en volgens mij kun je hem binnenste buiten gevouwen met wat bubbeltjesplastic er tussen best opsturen toch?

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts