Doorgaan naar hoofdcontent

Bij Johanna aan de workshoptafel...


Een tijdje geleden zat ik voor het eerst sinds tijden weer zelf aan de workshoptafel Bij Oma Dee. Heerlijk! Samen met mijn schoonmoeder schoof ik aan voor de workshop scrappen met Johanna. We scrappen natuurlijk weleens samen en dan zie ik haar lekker in de weer met verf en stencils, maar nu ging ik het zelf een keer uitproberen. Niet mijn eerste poging overigens...


Eigenlijk is dit de tweede layout die we hebben gemaakt. Maar omdat het in mijn favo kleurtjes is, vond ik hem zelf leuker geworden dan de eerste. Zo merk je alweer snel dat je toch het beste werkt met je eigen kleuren. Ook aan de materialen moest ik wennen. Het zijn vrij hoge bouwwerken geworden voor mijn doen, maar dat vind ik ook wel weer leuk voor de variatie in mijn scrapbook.

Zoals jullie kunnen zien heb ik nog wel wat uitloop-oefening nodig. Dit was niet helemaal mijn ding. Het spelen met stencils en een beetje gespetter ging me beter af (al zeg ik het zelf ;)).Voor de volgende layout hebben we meer schilderbewegingen gemaakt. Jaja, het was een echte workshop, inclusief verschillende technieken. Ook daar heb ik een beetje mijn eigen draai aan gegeven. Ik heb het namelijk bij strepen en kringen gelaten. 


Vooral het gestempelde stoer vind ik op deze layout heel leuk uitgepakt. En zie je die grijze stippels? Die zijn gemaakt met die heerlijk smeerbare pasta van Heidi Swapp. Moet ik toch weer vaker uit de kast halen.


Ook nog een beetje gesso op mijn werkje.


Kortom, het was een reuze gezellige, ontspannen en leerzame dag onder deskundige leiding van Johanna. Echt een aanrader. We hadden ook een leuke groep, nieuwe mensen ontmoet en echt ontspannen kunnen scrappen. 

Reacties

 1. Hoe leuk geworden !!!!!

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie Lo. Prachtig al de verschillende lagen en details!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geworden! En idd tof om te doen,vond ik ook, weer even anders als anders! De herhaling van de tekst vind ik ook erg leuk in de tweede LO. Hoe anders als je eigen strakke stijl!! Erg knap dus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie layouts heb je gemaakt! Leuk al die verschillende technieken erop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat super leuk om te zien je lo's ! Zo leuk om zoveel technieken te zien ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat vind ik nou knap en mooi uitgevoerd. Complimenten hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!