Doorgaan naar hoofdcontent

Blondies met zonnebrillen - Layout met Johanna

Goedemorgen! De week gaat alweer vlug, vinden jullie niet? Ik had lekker een paar dagen vrij, dus heb heerlijk kunnen scrappen. Bijvoorbeeld met de Bloom collectie van Crate Paper. Johanna en ik hebben er een tijdje op moeten wachten, maar vorige week hebben we de 12 inch paper pack dan eindelijk kunnen verdelen. Zo handig als je overwegend voor dezelfde papiertjes valt!We besloten onszelf ook uit te dagen er direct iets mee te maken. Een schets (die zie je volgende week) en een layout met onze zonnebrillen-foto die we laatst op het winderige strand hebben gemaakt. En hoewel we vaak dezelfde smaak hebben qua papiertjes, wil dat natuurlijk niet zeggen dat onze layouts op elkaar lijken ;). Dat zul je straks wel zien als je op Johanna's blog nog even een kijkje neemt.


Ik heb voor een rustige houtprint gekozen op de achtergrond en ben gewoon lekker gaan bouwen. De bijpassende stickers heb ik ook meteen maar geplakt, want anders weet ik het wel weer. Dan belanden ze ergens op een stapel in het kader van: nu nog even zonde, straks niet meer zo leuk. Ik heb verschillende randjes van het papier gesneden en de zwart witte streep is een washi tapeje. Lekker zonnig en toch vooral de focus op de leuke foto. Op de layout van volgende week gebruik ik wat meer van het kleurrijke papier. Alles op zijn tijd haha

Klik door naar Johanna

Reacties

 1. Wat een leuke en zonnige lo, Nadine. En natuurlijk een super gave foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een vrolijke LO met mooi papier, ga snel bij Johanna kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijke layout, ik vind dat houtpapier ook super als achtergrond! Helemaal leuk om zo samen met hetzelfde papier aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je jouw layout met die van Johanna vergelijkt, zou je niet denken dat het om één en dezelfde papierlijn gaat (-;
  Heel mooi met de rustige houten achtergrond en de rest vrolijk en strak gehouden.

  Hihi, ik herken het verhaal van de 'te mooi om direct te gebruiken-stapel' ... (-;

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind hem helemaal gaaf wat een super leuk papier en foto natuurlijk.
  lekker zo saampjes scrappen ik ben jaloerssssss. haha
  nou nu ga ik even bij Johanna kijken
  doeggg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh zo herkenbaar dat materiaal even moet wachten omdat het te zonde is, goed dat je het gelijk hebt gebruikt. Dan komt het in ieder geval gelijk op de plek terecht waarvoor je ze hebt aangeschaft. Leuke foto en een geweldige LO. Super hoe je de teksten hebt verwerkt, de houten achtergrond is een hele mooie basis!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf Nadine!! in balans! En erg leuk die tekst zo geplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha 'nu nog even zonde, straks niet leuk mee' is geniaal en nog waar ook ;)
  Je LO is superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is die leuk!! Hoe krijg je het toch voor elkaar om die leuke layouts op een mooie foto te krijgen? Mij lukt het niet zo goed! Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O wat herkenbaar.... "zonde om te gebruiken" Wat een mooie lo ! en idd je zou niet zeggen dat het dezelfde papier lijn is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Was al geweest, maar kon geen reactie achter laten, dus nu nog even terug. wat een onwijs leuke foto, en je LO vind ik zó mooi!!
  Ja, hoor en gewoon gebruiken die boel!! Ga ik ook proberen hihi
  Lekkere zondag!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!