Doorgaan naar hoofdcontent

Hidden message


Via mijn blog ben ik steeds meer mensen beter gaan leren kennen. Je bouwt, ook al is het online, een soort band op. Toch blijf ik het lastig vinden om heel persoonlijke dingen te delen online. Wat zet je er wel op en wat niet? Maar, ik vind toch dat jullie dit mooie nieuws nu allemaal weleens mogen weten: 
Ja, ik heb er even mee gewacht om het te vertellen. Zit inmiddels al over de helft en voel me op wat kleine kwaaltjes na uitstekend. Maar vooral heel gelukkig dat de grootste wens van mij en mijn man dit jaar eindelijk uitkomt.  

PS, deze layout is gebaseerd op dit prachtig voorbeeld van Page Evans

Reacties

 1. Wat een leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd! Mooie LO!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een super leuke LO bij dit mooie nieuws! Dat was zeker een LO en een kaartje waard ;-) Ik snap je dilemma wel mbt het delen van persoonlijke dingen, maar ik vind het leuk dat je het nu toch deelt. Het is dat ik niet om je mooie buik heen kon doordat ik kwam workshoppen hihi en er toen dus achter kwam, maar ik had het jammer of gek gevonden als je 'opeens' een baby'tje had. Snap je? Gewoon, omdat we als bloggers toch ook wel wat delen! (^.^) Nogmaals van harte en heel veel plezier en succes met je zwangerschap! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Wat een mooi nieuws en een prachtige LO om dit te vertellen! Zelf twijfel ik ook altijd wel, wat zet ik wel en wat zet ik niet op mij blog m.b.t. persoonlijke dingen. Maar inderdaad, je bouwt toch een soort band op met andere bloggers en dan vind ik dit soort (groot) nieuws wel heel leuk om te delen (en te lezen van anderen!). En zeker als je het dan op een creatieve manier brengt, dan vind ik het helemaal passend :). Geniet! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws! En zo'n nieuws verdient ook een mooie lo, dat kan/mag niet anders ;-) ik begrijp dat je niet alles van je privé-leven zomaar op internet wil zwieren. Ik vind dat zelf ook erg moeilijk. Meestal vertel ik wat over koetjes en kalfjes. Langs de andere kant heb ik laatst wel even van me af kunnen schrijven dat mijn moeder een zware hartoperatie had ondergaan (zonder alle details). En dan is het ook fijn om die bemoedigende woordjes te lezen, net zoals jij nu felicitaties mag lezen. Het mes snijdt langs 2 kanten ;-) (zeggen ze hier in België)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig nieuws, Nadine. Gefeliciteerd.
  En wat een prachtige lo heb je gemaakt. Ontzettend mooi gedaan zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super nieuws, gefeliciteerd!!! Hopelijk blijf je je zo goed voelen, geniet van deze bijzondere tijd! Je LO is prachtig.....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk nieuws Nadine. Je hebt een prachtige LO gemaakt om dit bekend te maken. Geniet samen met Dennis van deze prachtige tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi !!! Gefeliciteerd en een fijne zwangerschap !!

  Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte gefeliciteerd met dit fantastische nieuws! Een prachtig wonder op komst! Hopelijk blijft de zwangerschap voorspoedig verlopen. Geniet ervan!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. :-) zo leuk!! Je layout natuurlijk, maar vooral dat je zwanger bent!! Maar dat wist je al dat ik jullie dat heel erg gun en het heerlijk vind voor je! Al mis ik de kwaaltjes niet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van harte gefeliciteerd, Nadine! Je hebt een prachtige LO gemaakt om dit nieuws met ons te delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gave LO Nadine en nogmaals gefeliciteerd, ben blij voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd! Geniet van je zwangerschap! !!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd! Geniet van je zwangerschap! !!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat is het toch leuk om zulk fantastisch nieuws te mogen lezen, nogmaals van harte met jullie zwangerschap! Zo fijn dat het zo goed gaat met jou! Blijf lekker genieten en straks ook van de gezellige schopjes in je buik (=
  Een prachtige LO, super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Proficiat!!! Wat een leuke manier om dit de delen. Jij zult wel flink wat gaan scrappen komend jaar ;-) Hoop dat je je goed voelt en geniet van je zwangerschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd! En wat een gave LO heb je hierbij gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja leeeeeeeeuuuuuukkkk!!!!! En een dikke kus van mij ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Geweldige LO heb je gemaakt!!! Je zult binnenkort genoeg foto's hebben om te scrappen ;). Ben zo blij dat het goed met je gaat, geniet er maar van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh wat super leuk! Gefeliciteerd!!! Erg leuk om het zo te vertellen in blogland, ik snap je gevoel helemaal van wat vertel je nu wel en wat niet.... ik vind je lo helemaal super ! ! !

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Joehoeee superleuk nieuws!!!
  Van harte gefeliciteerd voor jullie!!
  En wat een mooie, mooie, mooie!!! layout heb je gemaakt!

  Geniet en succes,

  Liefs, vera

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Geweldig mooi nieuws en van harte gefeliciteerd samen!! Spannend en leuk deze tijd en wat fijn dat je je goed voelt!! Ik wens jou nog een goede 2e helft van je zwangerschap en veel plezier met alle voorbereidingen. Voor ik het vergeet: je LO is ook heel erg mooi :)
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Geweldig mooi nieuws en van harte gefeliciteerd samen!! Spannend en leuk deze tijd en wat fijn dat je je goed voelt!! Ik wens jou nog een goede 2e helft van je zwangerschap en veel plezier met alle voorbereidingen. Voor ik het vergeet: je LO is ook heel erg mooi :)
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!