Doorgaan naar hoofdcontent

Loods 5 layout in zwart-wit-kraft

Soms zijn er van die dingen die al lang op je wensenlijstje staan, maar dat het er nog niet van is gekomen. Dat had ik met een tripje naar Loods 5. Wilde ik al lang doen, maar mijn man maak ik daar niet blij mee. Gelukkig had Johanna hetzelfde 'probleem'. Dus wij naar Zaandam, om cactussen, flamingo's en ananassen te spotten ;)

Natuurlijk gaat de camera dan mee voor een gezellige selfie, want wat moet je anders met het (gratis) cadeaupapier, de folders, papieren meetlinten en servetten die we ongegeneerd in onze tas stopten onder het mom 'Je bent scrapper, of je bent het niet'.

De uitdaging was eigenlijk een zwart-wit layout maken. Maar het kraft kwam terug in al onze Loods 5 scrap-goodies, dus mocht niet ontbreken op deze pagina.


Of we ook nog iets gekocht hebben? Jazeker! De rietjes die je op de layout ziet ;) en nog wat andere kleine hebbedingetjes (je kent het wel).

Een leuke dag om op terug te kijken. Loods 5 staat garant voor een fijne ochtend shoppen, (woon)inspiratie opdoen en gezellig bijkletsen. Niet verkeerd om je dag mee in te vullen, dacht ik zo.

Benieuwd wat Johanna met deze foto heeft gemaakt? Check dan even Scrap Enzo!

Reacties

 1. Een super lay out zeg! Toch nog maar even scharrelen bij mijn dochter, die is er met school geweest en heeft er ook nog van alles liggen. Ze moest toen een opdracht maken. Ik laat zeker haar even jou lay out zien. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha superleuk en herkenbaar, je hebt er een mooie layout van gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf lootje, Nadine. Echt een happy day :o)
  En wat een leuke rietjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Je hebt leuke Loods 5 scrapitems bij elkaar gegrabbeld én verwerkt ;). Ik geloof dat ik er toch ook maar eens heel snel langs moet (staat al jaren op m'n to do lijstje). Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihihi, alleen al voor de rietjes zou ik wel een bezoek aan Loods 5 willen brengen... (-;
  Leuk gedaan en een vrolijke foto van twee gelukkige scrapsters, die samen een dagje zonder hun echtgenoten op stap zijn ((-;

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Onwijs leuk! De foto, het idee met de materialen, uitje naar Loods 5, uitwerking, alles. `echt heel tof. Nou doegie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een wel heel erg leuke LO, zou hem verhuren aan LOODS 5 als decoratiemateriaal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk! Prima reclame voor deze winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook een geweldige lo zeg!!!! Leuk deze kleuren zo en helemaal om alles te gebruiken van Loods 5!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zoveel te zien en wat een leuke spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Helemaal leuk deze layout. Loods 5 is gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Helemaal leuk deze layout. Loods 5 is gaaf

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!