Doorgaan naar hoofdcontent

Moodboard woensdag #7 - Love story!

Voor deze moodboard woensdag koos Johanna een wel heel aantrekkelijk moodboard. Tenminste, ik was er direct weg van. Ik zag namelijk zwart, wit, goudgeel en knalroze. Ook de bruiloftdetails spraken me aan. Ik kwam met opruimen namelijk nog een grote foto van mijn eigen bruiloft tegen. Die besloot ik onder handen te nemen.


Onze bruiloft is alweer vier jaar geleden, maar ik kijk nog regelmatig in het foto-album. Wat een prachtige dag was dat! Ook in mei en hoewel het heel hard waaide (wanneer niet in de kop van Noord-Holland), hadden we getroffen met het weer. Toch hebben we de fotoshoot binnen gedaan op een hooizolder.


Maar goed, nu even over de layout :) Ik heb vooral de kleuren terug laten komen en verder heb ik lekker met allerlei teksten gespeeld. Oh en die doilies vond ik ook wel bruiloft-waardig ;) 


Ik ben erg benieuwd naar de uitwerkingen van de andere moodboard-meiden. Volgens mij is dit board voor een aantal nogal uit hun comfort zone. Maar dat is natuurlijk juist de uitdaging! Wil jij ook kijken bij de anderen? Je vindt de links naar hun blogs in mijn rechter zijbalk.
Reacties

 1. Wat gaaf Nadine, topkleuren zo bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is super geworden Nadine wat een mooie lo voor deze prachtige foto. Ook ik lag met henk in het hooi haha. Maargoed het is weer een geslaagde moodboard woensdag.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super gaaf gedaan zeg! Ik vind het net een voorblad van een tijdschrift! Erg mooi!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig dat jij daar aan denkt. Laat ik nu toevallig 'bladenmaker' zijn van beroep. Ik doe dan wel vooral de tekst en niet de vormgeving, maar blijkbaar zit daar toch veel overlap :)

   Verwijderen
 4. Wat super gaaf gedaan zeg! Ik vind het net een voorblad van een tijdschrift! Erg mooi!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Het doet mij ook een beetje denken aan een tijdschrift.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht precies hetzelfde als Miranda. Net een cover van een tijdschrift! Erg mooi en weer heel anders. Tof! Leuk om je zo uit te laten dagen met een mood board!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jonge jonge... wat een ontzettend mooie layout !! Fijne week voor jou...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt superrrrmooie layout, geweldige foto!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!