Doorgaan naar hoofdcontent

Love for mini's | Traveler's notebook style

Ik heb er een zwak voor: mini-albums. Heerlijk om vanuit het niets een album te maken en stap voor stap te versieren. Ook traveler's notebooks vind ik erg leuk. Een ander formaat, langwerpig, smal... en een originele manier om je pagina's in te binden met elastiek. Weer eens iets anders.


 Ik besloot in die stijl een workshop-voorbeeld te maken voor Bij Oma Dee. Van een placemat (HEMA) heb ik de omslag gemaakt, maar als snel ontdekte ik dat je daar heel veel verschillende materialen voor kunt gebruiken. Hard plastic is er in allerlei kleuren. Kijk om je heen!


Ik maakte er twee 'boekjes' in. Met allerlei soorten pagina's. Van mica, vellum, cardstock, design papier en dcp-papier. En pocket pages. Alles valt in elkaar en zo heb je een heel gevarieerd boekje, waar je ontzettend veel formaten foto's in kwijt kunt.


Voor dit album hebben we de Collection kit Hello lovely van Simple Stories gebruikt. Een lijn met harde kleuren, vrij drukke prints, die heel fijn te combineren zijn met wit.   Ik denk dat het een van mijn favoriete mini-albums is geworden die ik zeker nog in andere formaten zal gaan maken.


Reacties

  1. Super leuk! Mooie herinneringen zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk en een mooi aandenken aan een tijd waar je misschien nog wel eens heimwee naar gaat krijgen. (De tijd gaat snel en als ik albums zie van toen mijn kinderen zo klein waren.....)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supergaaf album! Ik vind het zo jammer dat we niet konden komen... wie weet krijgen we nog een keer een herkansing ;).

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!