Een geslaagde uitdaging...

Onlangs publiceerde ik een scraplift van een kaart van Maile Belles. Cornelie, een van mijn inmiddels trouwe volgers (en ik volg haar), reageerde dat ze haar stijl ook zo leuk vindt en dat ze 'm ook wel zou willen maken. Nou scrapliften staat iedereen vrij, dus ik reageerde terug dat ik haar uitdaagde de kaart haar draai te geven. Inmiddels staat de kaart van Cornelie op haar blog. Ik vind de uitdaging zeer geslaagd. Neem dus snel een kijkje, dan maak ik mijn blogrondje voor vanavond even af.

Vandaag lekker geshopt in Amsterdam. Natuurlijk ook even de Posthumuswinkel in gelopen. En daar hingen toch weer een paar mooie kaarten en stempels! Ik kon deze van Impression obsession toch niet laten hangen, ga er morgen direct mee aan de slag!

Reacties

 1. Wat leuk om dit zo op je blog te zetten!!
  Je vroeg me welke stans ik heb gebruikt, welke bedoel je? De uitsparing is van Nestabilitie, het randje is van MFT en de bloem van CreaTables. Vond het heel leuk! Kunnen we wel vaker doen! Misschien doen er wel meer mee?!
  Mooie stempel!
  Fijne avond! Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie stempels hebben ze daar! Ik stond een beetje achter maar jij hebt niet stil gezeten! Prachtige kaarten heb je gemaakt ook al is het niet altijd jouw stijl!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtige stempelset nadine.
  daar zullen we binnenkort wel weer iets moois van zien.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Voel je niet verplicht, maar weet dat ik het super leuk vind om jullie meningen en reactie te lezen.
Thanks for visiting my blog. I like to read your comments, opinions and other notes, so please leave a message if you like!

Populaire posts